FOTO: În Copou ar putea fi amenajat un monument pentru eleva ucisă de iubit

sâmbătă, 16 mai 2015, 01:58
2 MIN

În Parcul Copou ar putea fi construit un monument în memoria Dianei Gugulică, adolescenta ucisă de prietenul ei în luna februarie. Propunerea a fost amintită ieri la dezbaterile din Consiliul Local Municipal, fără a fi luată încă o decizie.

„Familia însăşi a venit cu o asemenea propunere, chiar şi Asociaţia Creştinilor Ortodocşi din România. Am trimis această adresă către comisia locală privind urbanismul şi către comisia noastră privind analiza în cadrul acestui proiect ca monument, o să vedem în ce manieră şi, probabil, în baza unui concurs de soluţii putem să alegem exact ce se poate face acolo“, a declarat ieri viceprimarul Mihai Chirica în plenul CLM.

Diana Gugulică a fost ucisă la sfârşitul lunii februarie 2015 de către Eduard Perju în Parcul Copou. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au finalizat în urmă cu două zile ancheta în cazul crimei. Ei l-au pus oficial sub acuzare pe Perju pentru omor calificat, reţinându-se şi circumstanţa agravantă a premeditării.

VEDEŢI ŞI:

CONCLUZII ŞOCANTE! Adolescentul şi-a ucis prietena în Copou cu o singură mişcare

Eduard Perju este acuzat de procurorii ieşeni de omor calificat. Anchetatorii susţin, invocând declaraţia adolescentului, că acesta şi-a premeditat fapta.

 

FOTO: Olimpică UCISĂ în parcul Copou după planul DIABOLIC al prietenului gelos

Cum e posibil ca o fată în agonie să moară, după ce a fost strangulată de prieten, totul ziua în amiaza mare, în cel mai cunoscut parc din oraş?

 

„Rămas bun, înger drag!” Eleva ucisă în Parcul Copou a fost dusă ieri pe ultimul drum

La ceremonia de înhumare au participat în jur de 400 de persoane. „Puiule, puiul meu! Nu pot să cred, nu vreau să cred că ne-am despărţit, eu te aştept acasă!”, au fost strigătele de disperare ale mamei. Fata a fost înmormântată în localitatea bunicilor săi, în Horpaz. Acolo stă şi familia criminalului.

 

EXCLUSIV IMAGINI ŞOC: Fată ucisă în parcul Copou! Prietenul a sărutat-o, apoi a strangulat-o

Fata de 16 ani care a sfârşit într-un mod sinistru în Copou se numeşte Diana Elena Gugulică şi a fost victima prietenului său. Băiatul are tot 16 ani, se numeşte Eduard Perju şi este din Horpaz.

 

Comentarii