(FOTO) O tânără de 25 de ani a supravieţuit timp de o lună în sălbăticie. Cum a reuşit!

miercuri, 16 august 2017, 11:15
2 MIN

O tânără în vârstă de 25 de ani a supravieţuit timp de aproape o lună în pădurile statului Alabama. Ea s-a rătăcit prin sălbăticie, după ce a fugit de doi bărbaţi care au jefuit o cabană de vânătoare. Lisa Theris a mâncat doar ciuperci şi fructe de pădure şi a băut apă din râuri, relatează The Telegraph, citat de libertatea.ro.


Lisa Theris, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită în urmă cu doar câteva zile, după ce a reuşit să găsească oşosea şi să oprească un şofer pentru a-i cere ajutorul. În urmă cu aproape o lună, aceasta se afla în pădurile statului Alabama, alături de doi bărbaţi. Aceştia au vrut să jefuiască o cabană de vânătoare, însă Lisa nu a fost de acord şi a fugit – fără încălţăminte, fără prea multe haine, dar şi fără provizii.  A ajuns în pădure, unde s-a rătăcit, arată libertatea.ro.

Pe 23 iulie, familia ei a dat-o dispărută. În acest timp, cei doi bărbaţi alături de care era Lisa iniţial au fost găsiţişi arestaţi. Niciun semn de Lisa, însă. Asta până când acesta nu a reuşit să iasă singură din pădurea deasă. „Sunt ofiţer de 15 ani şi nu am mai văzut nimic asemănător. Dorinţa ei de a supravieţui este incredibilă”, a spus un ofiţer de poliţie, care a văzut-o pe tânără.

În perioada petrecută în sălbăticie, încercând să supravieţuiască, Lisa s-a hrănit cu ciuperci şi fructe de pădureşi a băut apă din râuri. Când a fost găsită ea, ea cântărea cu 22 de kilograme mai puţin. „Nu cunoştea zona şi, în noaptea în care a fugit, a mers în pădure şi s-a rătăcit”, a spus un alt ofiţer. După ce a fost găsită, Lisa a fost transportată la un spital, iar acum se află alături de familia ei.  „Este extrem de slăbită şi are dureri. Este slăbită, nu este un centimetru din corpul ei care să nu fi fost afectat”, a declarat sora Lisei.

SURSA: libertatea.ro

    

Comentarii