De Business

Punem punctul pe știi

(FOTO-VIDEO) A fost lansat un nou număr al revistei PINmagazine

vineri, 16 iunie 2017, 01:50
2 MIN
 (FOTO-VIDEO) A fost lansat un nou număr al revistei PINmagazine

Joi, în cadrul unei conferinţe organizate la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, a fost lansat numărul cinci din PINmagazine.ro, revista industriei regionale de IT şi Outsourcing. 

„Numărul cinci al revistei PINmagazine vine cu o mare noutate: aria de subiecte a publicaţiei, de contributori, de interes şi de distribuţie s-a extins şi la Cluj-Napoca. Chiar dacă revista a avut şi până acum semnatari din Bucureşti sau Timişoara, nu a abordat în mod sistematic subiecte regionale, legate de fenomene, evoluţii, antreprenori din afara Moldovei. PINmagazine face cu această apariţie un pas spre ceea ce va deveni în cele din urmă – o publicaţie naţională a industriei de IT şi Outsourcing, de interes atât pentru membrii domeniului, cât şi pentru cei din exteriorul fenomenului”, au spus editorii publicaţiei. „Miezul” publicaţiei conţine un cover-story pe tema comerţului electronic din România, cu intervenţiile lui Antonio Eram (MobilPay), cu predicţiile lui Florinel Chis, directorul executiv al asociaţiilor magazinelor online, şi cu un interviu cu antreprenorul Mihai Pătraşcu de la evoMAG. Conferinţa de lansare a fost o oportunitate de discuţie cu cei peste 50 de studenţi şi profesori invitaţi despre noile tendinţe în industria IT din regiune, cu lideri de opinie relevanţi precum: Dorin Cristea (RomSoft), Sebastian Arhire (Train to Perform), Elena Şerban (Facultatea de Automatică şi Calculatoare), Adrian Iftene şi Lenuţa Alboaie (Facultatea de Informatică), Bogdan Chebac (Şcoala Informală de IT – Iaşi), Adrian Mironescu şi George Ţurcănaşu (PIN Map Iaşi), Alina Popa (Euronest ICT Cluster) şi Bogdan Alecu (Levi9).

PINmagazine.ro apare la Iaşi, trimestrial, într-un tiraj de 1.000 exemplare şi se distribuie în toată ţară, fiind o publicaţie scrisă în întregime de personalităţi şi vectori de opinie din industria digitală. Inițiatorii acestui proiect sunt Dan Zaharia, senior consultant la Extind, cu o experiență de peste 15 ani în management, vânzări și dezvoltare imobiliară, și Dan Radu, managerul Eurolink Promotion, cu o experiență de peste 20 ani în mass-media și dezvoltare de proiecte. 

Comentarii