Ganea a plecat din Copou

miercuri, 13 ianuarie 2016, 02:43
2 MIN
 Ganea a plecat din Copou

 Atacantul şi-a reziliat contractul cu echipa ieşeană CSMS. Viveiros şi Saric au ajuns la Iaşi, iar Boiciuc şi Onduku vor veni direct în Antalya

 
 
Colaborarea dintre Liviu Ganea şi CSMS Iaşi s-a încheiat ieri. Preşedintele clubului, Florin Prunea, a anunţat că acordul dintre părţi a fost reziliat pe cale amiabilă. “Marţi am ajuns la un acord cu Liviu Ganea pentru întreruperea contractului său, care era valabil până în vară. Din păcate, nu s-a adaptat la noi, a fost mai bine pentru toată lumea să plece” a spus şeful executivului ieşean.
Acesta a mai anunţat că a mai perfectat un meci de verificare în Antalya: “În afara celor cinci partide amicale despre care se ştia, cu Sopron, Lokomotiv Plovdiv, Chikhura, Zbrojovka Brno şi Bohemians Praga, s-a mai bătut în cuie încă un test pe care-l vom disputa în cantonamentul din Turcia. Pe 5 februarie vom juca în compania echipei sârbe Vozdovac, care se află pe locul IX în primul eşalon. Vor fi şase meciuri bune. Cu excepţia celor de la Sopron, antrenorul Nicolo Napoli dorind să înceapă seria jocurilor de verificare cu un adversar mai accesibil, întâlnim doar adversari de primă ligă, din campionate bune. Iar dacă va mai apărea vreun adversar accesibil, e posibil să mai intercalăm un test printre cele stabilite”.

Ieri, fotbaliştii ieşeni au avut programat un antrenament, la care au participat şi doi dintre jucătorii care au lipsit luni, la primul antrenament al anului, Nuno Viveiros şi Ante Saric, stoperul croat care va fi testat. Ceilalţi doi absenţi de la reunire, Alexandru Boiciuc şi Gomo Onduku, vor veni la echipă direct în Turcia. “Din cauza întârzierilor avioanelor, generate de ceaţă, Viveiros şi Saric au ajuns abia luni în Iaşi, iar marţi au fost la antrenament. Apoi, deşi acţiunea pe care o are acum lotul naţional de tineret al Moldovei nu e în calendarul oficial UEFA, am fost de acord să-l lăsăm acolo pe Boiciuc până pe 22 ianuarie. Se va pregăti bine, va avea meciuri tari, într-o competiţie care reuneşte echipe din ţările ex-sovietice şi va veni la echipă în cantonament. În ce-l priveşte pe Onduku, am hotărât să vină direct în Turcia, din cauza problemelor pe care le are cu viza” a menţionat Prunea. 

 

Comentarii