Grefiera din Iaşi care depozita în seif banii din droguri rămâne în arest

miercuri, 03 februarie 2016, 02:56
2 MIN
 Grefiera din Iaşi care depozita în seif banii din droguri rămâne în arest

Decizia definitivă a fost luată în cursul zilei de ieri.

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au decis în cursul zilei de ieri ca cele şapte persoane arestate la finele săptămânii trecute, într-un dosar de trafic de droguri, să rămână în arest preventiv. Printre acestea se numără şi grefiera Cristina Solomon, de la Judecătoria Iaşi, acuzată în acest dosar de complicitate la trafic de droguri şi aderare la un grup infracţional.

Pe lângă aceasta, în arest vor mai rămâne şi nepotul grefierei, Paul Obreja, dar şi Ionuţ Andrei Paraschiv, Ovidiu Chelariu, Gheorghe Răzvan Baciu, Ştefan Cristian Homoranu, Iulian Mihai Pîrcălabu.

Inculpaţii din acest dosar sunt acuzaţi că au adus pe piaţa din Iaşi în jur de şase kilograme de canabis. Potrivit procurorilor, grefiera a fost de acord să depoziteze banii pe care nepotul său îi obţinea din traficul de droguri, la domiciliul ei fiind descoperit un seif cu 150.000 de lei.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat „Ziarului de Iaşi“ că descinderile din acest dosar au avut loc cu o zi înainte ca liderul grupării să plece din ţară. Vlad Obreja avea deja biletele cumpărate pentru a se stabili în Spania, el pregătind în ultima perioadă un apropiat pentru a prelua afacerea ilicită.

FOTO: Facebook

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV (INTERCEPTĂRI): Traficant de droguri – „Ami dai an lok talaj mai bun“

EXCLUSIV (STENOGRAME): O avere din droguri în seiful unei grefiere de la Judecătoria Iaşi

Comentarii