ADVERTORIAL

Heylux – primul videochat premium din Iasi

marți, 23 septembrie 2014, 10:57
2 MIN
 Heylux – primul videochat premium din Iasi

Cea mai mare noutate din domeniul videochatului iesean este aparitia primului studio cu conditii extraordinare de lucru. Denumit Heylux, acest videochat se adreseaza modelelor care doresc sa cu adevarat sa fie respectate si apreciate la locul de munca.

Pentru a intelege ce presupune aceasta initiativa, i-am cerut parerea doamnei Alina, manager la Heylux Iasi.

Reporter: Cum v-a venit ideea unui studio de videochat premium si ce inseamna asta?

Manager Heylux: Ne-am gandit ca fetele cu experienta din videochat merita sa fie rasfatate asa cum merita. Adica sa vina la munca intr-un loc in care sa se simta cu adevarat speciale. Sa simta ca este o diferenta clara intre ele si alte fete care lucreaza in acest domeniu. Pentru asta am investit foarte mult in amenajarea camerelor, in dotarile tehnice si in serviciile pe care le oferim lor astfel ca ele sa fie ultramultumite.

Cui se adreseaza studioul Heylux?

In primul rand, am gandit Heylux ca pe un studio al fetelor care au experienta in videochat si al celor care au potentialul sa invete repede cum se castiga bani multi in acest job. Pentru ele am vrut sa imbunatatim foarte mult conditiile oferite, astfel incat ele sa se simta comfortabil la noi si atat de relaxate, incat sa aiba mereu motivatia de a castiga si mai multi bani.

Prin ce sunt speciale amenajarile de la Heylux?

Noi lucram cu o echipa profesionista care este specializata in amenajari interioare. Asa ca toate camerele din studio au un design special si seamana cu decorarile pe care le puteti admira in reviste. In plus, mobilierul, corpurile de iluminat, absolut tot ce este in videochatul nostru este la un nivel complet superior. In plus, si atitudinea personalului va fi ca la un hotel de 5 stele, astfel ca toate modelele se vor simti apreciate asa cum se cuvine.

Credeti ca investitia in Heylux merita efortul dvs.?

Suntem absolut convinse ca da. La Heylux, avem o echipa de fete cu mare experienta in conducerea unor videochaturi, asa ca stim exact cum sa ne organizam si cum sa facem treburile sa mearga bine. Suntem extrem de eficiente si avem puterea de a face din Heylux un studio cu standarde de calitate care sa fie printre cele mai ridicate nu numai din iasi, ci din intreaga Romanie.

Comentarii