Ibrahimovici şi Mings, convocaţi la Comisia de Disciplină pentru „gesturi violente”

luni, 06 martie 2017, 21:50
1 MIN
 Ibrahimovici şi Mings, convocaţi la Comisia de Disciplină pentru „gesturi violente”

Jucătorii Zlatan Ibrahimovici şi Tyrone Mings au fost convocaţi la Comisia de Disciplină a Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), pentru "gesturi violente" la meciul dintre Manchester United şi Bournemouth, din campionatul Angliei.  

Tyrone Mings va trebui să dea explicaţii după ce l-a lovit la cap pe Ibrahimovici, la finalul primei reprize, iar suedezul este nevoit să răspundă după ce l-a lovit cu cotul pe adversarul său, la un duel aerian.
Cei doi riscă trei meciuri de suspendare, dar FA a anunţat că în cazul lui Mings această sancţiune ar fi "clar insuficientă". Echipa Manchester United a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Bournemouth, în primul meci al etapei a XXVII-a a campionatului Angliei, în care a jucat în superioritate numerică toată repriza a doua după eliminarea lui Surman (minutul 45). Gazdele au deschis scorul prin Rojo, în minutul 23, oaspeţii reuşind egalarea prin King, în minutul 40, din penalti. Manchester United a ratat un penalti în minutul 72, prin Ibrahimovici. 

Comentarii