În Copou tronează optimismul

sâmbătă, 09 aprilie 2016, 01:44
3 MIN
 În Copou tronează optimismul

Antrenorii şi jucătorii de la CSMS Iaşi cred că pot obţine un rezultat pozitiv în derbiul Moldovei de la Botoşani. Grahovac s-a împăcat cu preşedintele Prunea.

CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal Nicolo Napoli şi fotbalistul Mădălin Ciucă. Subiectul principal abordat a fost meciul de luni, cu FC Botoşani, din etapa a VI-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Ieşenii sunt optimişti înaintea derbiului Moldovei, Napoli confirmând informaţiile prezentate în ultimele zile de “Ziarul de Iaşi”. “Am obţinut patru puncte în ultimele două meciuri, plăţile sunt la zi, s-au achitat primele, vom face un drum scurt până la Botoşani, tot lotul este apt de joc, suporterii vor fi alături de noi, aşa că starea de spirit este foarte bună” a spus tehnicianul, care a adăugat: “Va fi un meci dificil, pentru că gazdele  vin după o victorie la scor, iar antrenorul lor li s-a întors. Noi, însă, vrem să facem un joc foarte bun şi să încercăm să câştigăm un meci foarte important în cursa pentru locul VII. Cine va juca mai bine şi  cine va avea noroc va câştiga”.

Şi fotbaliştii ieşeni sunt încrezători că vor obţine un rezultat pozitiv la Botoşani. “Suntem pe un drum bun, vrem să facem un meci bun la Botoşani şi să luăm cât mai mult din el. Sunt trei puncte foarte importante, trebuie să luptăm să le luăm. Faptul că sunt două echipe din Moldova se va simţi, în toată ţara există rivalităţi între echipele din aceeaşi regiune” a spus Ciucă, fundaşul ieşean punctând şi el faptul că stabilitatea CSMS e un atu important în lupta din play-out: “Multe echipe din play-out au probleme. Ce s-a întâmplat la Primăria Craiova ori cea din Chiajna va afecta echipele. Am trecut şi noi prin situaţii de acest gen şi nu este plăcut. Situaţia financiară stabilă existentă la noi ne avantajează”.

În altă ordine de idei, preşedintele CSMS, Florin Prunea, l-a chemat la o discuţie pe Branko Grahovac, după ce portarul ieşean declarase în “Ziarul de Iaşi” că e nemulţumit de oferta de prelungire a contractului, sârbul spunând că Prunea şi primarul interimar Chirica nu-l mai doresc la Iaşi. După întrevederea cu Prunea, care-l ameninţase pe Grahovac imediat după declaraţiile acestuia, fotbalistul a făcut un pas înapoi: “Am avut o discuţie cu domnul Prunea şi am ajuns la o înţelegere. Vom negocia mai clar spre finalul campionatului, când se va şti dacă vom putea prinde locul VII. Mi-a spus că sunt dorit în continuare la echipă. Am greşit faţă de domnul primar, care e alături de echipă. Nu-mi cer scuze, însă recunosc că am exagerat. În continuare, voi încerca să-mi fac treaba cât mai bine pe teren”.

CSMS va pleca spre Botoşani mâine şi se va întoarce acasă imediat după joc

Primul meci al etapei în play-out

Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti 1-1 (0-0). Obodo (’58 – penalty) / Astafei (’53). Bucşă (P) a fost eliminat la faza penaltiului. 

 

 

 

Comentarii