INNA nu a absolvit facultatea! Profesorii au o părere proastă despre ea

luni, 24 iunie 2013, 19:43
1 MIN
 INNA nu a absolvit facultatea! Profesorii au o părere proastă despre ea

INNA a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii "Ovidius" din Constanţa, pe care, potrivit publicaţiie locale Info Sud-Est, nu le-ar fi absolvit, informaţie ce contrazice astfel biografia sa publicată pe Wikipedia.

Jurnaliştii constănţeni au stat de vorbă cu o parte dintre foştii profesori ai Innei, iar spusele acestora nu sunt tocmai măgulitoare la adresa cântăreţei.

mi amintesc vag de ea pentru că nu prea frecventa cursurile şi nici nu era genul de student care să iasă cu ceva în evidenţă", îşi aminteşte profesoara de engleză a Innei, lect. univ. Oana Tătaru.

Nici prorectorul Universităţii "Ovidius", conf. univ. Florin Anghel, nu are cuvinte de laudă la adresa cântăreţei. Din punctul lui de vedere, "studenta Apostoleanu", care are o restanţă la disciplina pe care o predă acesta, nu are calităţile unui analist politic sau pe acelea ale unui politician. Tocmai de aceea, singura legătură pe care acesta o vede între Inna şi Faculatatea de Ştiinţe Politice este o prestaţie pe care aceasta ar putea-o avea, "gratis", la un Bal al Bobocilor.

Mai conciliant, decanul facultăţii, lect. univ. Emanuel Plopeanu, are un mesaj pentru cântăreaţă.

"O aştept să-şi termine studiile. Mai are cinci ani la dispoziţie să îşi redacteze licenţa şi să susţină examenul”.

libertatea.ro

Comentarii