Instituţiile statului scot la concurs aproape 20 de posturi în județ

luni, 27 martie 2017, 01:58
2 MIN
 Instituţiile statului scot la concurs aproape 20 de posturi în județ

Circa 20 de posturi sunt scoase la concurs în acest moment în instituţii de stat ieşene.

Instituţiile statului scot la concurs aproape 20 de locuri de muncă în perioada imediat următoare.

La Direcţia Locală de Evidenţa Persoanelor din cadrul Primăriei este liber un post de casier cu studii medii.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană organizează concurs pentru ocuparea unui post de consilier debutant în cadrul Compartimentului de Implementare a politicilor şi strategiilor din industria alimentară.

Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad are vacant un post de inginer în cadrul Compartimentului mecanizare-energetic şi unul de inginer în cadrul Serviciului Exploatare Lucrări.

Trei posturi sunt libere şi în cadrul Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, instituţia impunând candidaţilor să fi absolvit specializarea inginerească de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri şi să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani.

Universitatea „Al.I. Cuza“ organizează un concurs pentru ocuparea postului temporar vacant de laborant, cu două fracţiuni de normă a câte două ore, pe perioada derulării unui proiect cu finanţare europeană.

Ultimul post disponibil în sistemul bugetar din municipiu este cel de tâmplar, scos la concurs de Filarmonica „Moldova“.

În cadrul primăriei Hârlău sunt disponibile un post de inspector în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, unul de inspector debutant la Biroul Impozite şi Taxe Locale şi unul de inspector debutant la Compartimentul Registru Agricol şi Fond Funciar.

În comuna Victoria sunt necesari doi referenţi în cadrul Compartimentului implementare proiecte, iar la Holboca, un inspector de stare civilă şi un inspector în cadrul registrului agricol.

În cadrul primăriei Mirceşti este liber un post de administrator cămine culturale şi baze sportive, iar la Costeşti, unul de muncitor necalificat.

Comentarii