Intrare gratuită la toate evenimentele FILIT. Rezervări pentru o singură seară

luni, 28 septembrie 2015, 16:53
1 MIN
 Intrare gratuită la toate evenimentele FILIT. Rezervări pentru o singură seară

Participarea la evenimentele incluse în programul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi, desfăşurat în perioada 2-4 octombrie 2015, este gratuită. Iubitorii de literatură pot lua parte la zeci de evenimente cultural-literare de cea mai înaltă calitate, cu invitaţi din toată ţară şi din străinătate.

La FILIT 2015 nu sunt necesare rezervări, cu excepţia Serii FILIT din data de 3 octombrie, de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, cu invitaţii Evgheni Vodolazkin şi Horia-Roman Patapievici.

Pentru Seara FILIT din data de 3 octombrie 2015, doritorii pot obţine invitaţii direct de la sediul Muzeului Literaturii Române Iaşi (str. Vasile Pogor, nr. 4) sau scriind un e-mail la adresa muzeul.literaturii@gmail.com, în care se specifică numărul de locuri rezervate (care nu poate fi mai mare de 4 locuri/persoană). În urma verificărilor rezervării de către echipă, se va primi un e-mail de confirmare. Pentru a putea fi folosite, invitaţiile rezervate online vor trebui ridicate în format fizic de la secretariatul Muzeului „Vasile Pogor”, începând cu data de 30 septembrie 2015.

De asemenea, un număr limitat de locuri last minute va fi disponibil la Teatrul Naţional Iaşi, cu jumătate de oră înaintea evenimentului.

Programul complet al evenimentelor din cadrul FILIT 2015 poate fi consultat AICI.

Comentarii