Ionuţ Popa, selecţioner!

miercuri, 13 septembrie 2017, 01:43
3 MIN
 Ionuţ Popa, selecţioner!

 

Aceasta este dorinţa suporterilor dinamovişti după ce echipa antrenată de Cosmin Contra a pierdut în faţa Timişoarei
 
Ultimul meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I de fotbal s-a încheiat cu o mare surpriză, ACS Poli Timişoara câştigând cu scorul de 2-1 în faţa echipei Dinamo Bucureşti pe Arena Naţională. Şi cum despre antrenorul dinamovist Cosmin Contra se spunea că este favorit la investirea în funcţia de selecţioner, galeria “câinilor” a cerut, mai în glumă mai în serios, numirea lui Ionuţ Popa, tehnicianul bănăţenilor. "Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională». Eu cred că cei de la federaţie trebuie să ţină cont că selecţionerul trebuie să aibă ochii mari şi să-i vadă doar pe-ai lui, de-aia Daum a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. După părerea mea Mircea Lucescu trebuia să fie selecţioner la naţională, pentru că trebuie să ai şi experienţă bogată", a spus Ionuţ Popa.
Vehement cu propria sa echipă  a fost Cosmin Contra: "Eşecurile sunt greu de digerat indiferent de circumstanţe, chiar dacă veneam după două victorii. Timişoara a demonstrat că eu nu vorbesc degeaba, ca să pup pe cineva undeva. Îi felicit pe cei de la Timişoara pentru această victorie, este meritată. Am avut o primă repriză bună, în care am controlat jocul, dar apoi nu-mi explic căderea din repriza a doua. Am făcut cadou ambele goluri, dar cel mai mult m-a dezamăgit că am părut o echipă debusolată după cel de-al doilea gol primit. Se poate întâmpla orice în fotbalul românesc, acum ăsta este locul pe care îl merităm în clasament. După cum am jucat în repriza a doua meritam să pierdem. Suntem la trei puncte de locul doi şi trebuie să ajungem în play-off, dar dacă va juca aşa în continuare Timişoara cred că vom avea o luptă grea. Noi nu meritam să purtăm acest tricou în această seară. Nici eu, nici jucătorii, dacă o echipă cu toate problemele pe care le-a avut anul trecut ne-a dominat în halul ăsta", a spus Contra. 
Cosmin Contra a precizat că dacă pierde controlul echipei un antrenor trebuie să lase locul altcuiva, însă el nu se gândeşte acum la acest lucru, ci la cum să pregătească jucătorii pentru a-şi reveni. Contra a mai spus că nu ştie ce se întâmplă cu jucătorii. "Azi s-a văzut o diferenţă foarte mare între prima şi a doua repriză şi s-a reflectat în jocul echipei. Probabil că atât au putut în seara asta, nu ştiu ce se întâmplă cu ei. Nu am posibilitatea să intru în mintea lor să ştiu de ce au această formă slabă în acest campionat. Sper să nu continue foarte mult această formă slabă", a afirmat tehnicianul.

Dinamo a condus cu 1-0 în min. 30 prin reuşita lui Costache, după o frumoasă pasă în adâncime a lui Nemec, apoi arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty pentru oaspeţi, la un fault comis de portarul Penedo asupra lui Bîrnoi, lovitură transformată de Vaşvari (’37). În partea a doua, ratările imense ale lui Curjuric şi Bîrnoi au prefaţat golul victoriei timişorenilor din min. 63, marcat de Drăghici din pasa lui Vasvari. Rezultatul aduce formaţia din Banat pe ultimul loc din play-off, chiar în detrimentul echipei Dinamo. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii