Jose Carreras lansează un nou album, înaintea concertului pe care îl va susţine la Bucureşti

marți, 05 noiembrie 2013, 13:41
2 MIN
 Jose Carreras lansează un nou album, înaintea concertului pe care îl va susţine la Bucureşti

Jose Carreras va lansa un nou album pe 6 decembrie, cu doar 9 zile înainte de concertul pe care îl va susţine la Bucureşti.
Noul material discografic al celebrului tenor se numeşte "25 – Meraviglioso" şi face referire la recuperarea tenorului din cumplita boală de care a suferit – leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani şi la toate momentele extraordinare, concertele memorabile şi recitalurile care au urmat anului 1988, printre care şi cel de la Arcul de Triumf din Barcelona, precum şi cel de la Opera de Stat din Viena, informează un comunicat al organizatorilor – Project Events – remis AGERPRES.
Acest nou album va fi disponibil pentru cumpărători începând cu data de 6 decembrie, la doar o zi după cea de-a 67-a aniversare a tenorului catalan.
Albumul a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei "El Juez" ("Los Ninos Perdidos"), şi conţine partituri clasice precum "Adoro", "La Strada", "Meraviglioso" şi colaborări cu artişti precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom şi David Garrett.
Fanii celebrului tenor au ocazia să îl asculte live pe artist pe data de 15 decembrie, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucureşti. Acesta îi va încânta cu piese precum "White Christmas", "O Holy Night", "Let It Snow". Anul acesta Jose Carreras va fi acompaniat de Orchestra Naţională Radio condusă de David Gimenez şi de Corul Radio.
Pentru Gala de Crăciun din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune. Preţurile biletelor sunt următoarele: 650 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 400 de lei (categoria a II-a), 300 de lei (categoria a III-a), 250 de lei (categoria IV), 200 de lei (categoria V), 150 de lei (categoria VI- vizibilitate redusă).
Biletele pot fi achiziţionate din următoarele locuri: Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Biletfan – staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Bilet.ro, Blt.ro, Bilete.ro si MyTicket.ro. (Agerpres)

Comentarii