La Dinamo s-a detonat explozia

miercuri, 01 noiembrie 2017, 02:43
3 MIN
 La Dinamo s-a detonat explozia

 

Patronul Ionuţ Negoiţă şi-a atacat violent jucătorii petrecăreţi şi spune că s-a săturat de investiţia sa

 

Înfrângerea cu 0-4 în faţa echipei FC Viitorul a provocat o furtună la clubul dinamovist. Nici finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi cu atât mai puţin antrenorul Vasile Miriuţă nu au mai fost dispuşi să astupe ţambalul cu batista şi au recunoscut faptul că o serie de jucători ai echipei au tras o beţie nocturnă înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. Aceştia vor fi amendaţi cu câte 3.000 de euro.  "Pot să vă spun că anul acesta avem cel mai mare buget de când sunt la Dinamo şi eu zic că şi jocul ar fi trebuit să fie pe măsură. Nu e, pentru că am fost prea băiat bun. Am zis că voi face lucrurile aşa cum e normal, cu salariile pe primul loc, după aceea celelalte lucruri. Mai mult decât salariile la zi, au maşini Honda noi-nouţe toţi, au case, adică apartamente, au toate condiţiile. Unii dintre ei nu au bun simţ şi nu sunt profesionişti. Trebuie să aşteptăm după Filip, să sperăm că va fi fotbalist. N-are nici o treabă. La Piatra-Neamţ au făcut beţie până spre dimineaţă. şi ne mirăm de ce pică din picioare, de ce au entorse, rupturi şi alte chestii de genul ăsta”, a spus patronul cu referire la Costache care şi-a lăsat echipa în zece oameni, accidentându-se la meciul cu Viitorul.  Tirul patronului s-a îndreptat apoi spre internaţionalii Steliano Filip şi Sergiu Hanca. “Îl învârt jucătorii de la Viitorul ca pe titirez pe Filip. Mai mult decât atât, i-am dublat salariul, că zicea că nu se poate motiva, că are salariul prea mic. Şi lui Hanca i-am dublat salariul, i-am dat apartament cu trei camere, că îi naşte soţia. Toţi cei care au fost au fost penalizaţi cu 3.000 de euro şi probabil de mâine unii dintre ei vor rămâne fără maşini. Începem şi cu răul, că văd că nu funcţionează cu binele", a declarat Negoiţă, a Digi Sport.

Sergiu Hanca a intervenit telefonic după afirmaţiile lui Negoiţă şi a negat faptul că ar fi petrecut până dimineaţa, la Piatra Neamţ:  "O să-i demonstrez că nu am stat până la 5.00 dimineaţa. Şi Filip este colegul meu de cameră şi după mine a venit la somn. Când m-am culcat era 1.00 noaptea”, a spus Hanca.

Vinde clubul Negoiţă ?

Omul de afaceri şi-a reafirmat regretul că a intrat în fotbal şi intenţia de a renunţa la cel puţin o parte dintre acţiunile clubului, fiind dispus totodată să-l cedeze total unui alt investitor." Caut soluţia de a găsi pe cineva, nu am glumit deloc cu acest lucru, sper ca cineva să vină. Voi găsi să vină cineva mai motivat, eu am obosit deja. Sunt singur, am făcut foarte multe lucruri, am renovat la Săftica, am investit foarte mulţi bani, un cantonament de patru stele. Puţini au ce avem noi. Dinamo este un club cu prestigiu, cu istorie, interesasnt, stabil financiar de doi ani şi sunt aproape convins că va veni cineva să preia ştafeta sau să facem o echipă mai competitivă", a declarat Negoiţă.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a XVI-a a Ligii I. Meciul a fost marcat de incidente, după ce fanii de la peluze au rupt gardurile şi s-au îndreptat spre tribuna oficială, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene.

 

Comentarii