Leonida Antohi iese la atac

luni, 17 noiembrie 2014, 02:43
2 MIN
 Leonida Antohi iese la atac

Preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi este nedumerit de politica de efectiv dusă de executivul clubului. Acesta a criticat şi activitatea de la Centrul de Copii şi Juniori

 
Săptămâna trecută, CSMS Iaşi a pus pe lista de transferuri patru jucători, doi dintre aceştia, Dulee Johnson şi Valentin Dima, care fuseseră aduşi în vară (primul) şi pe parcursul turului plecând deja din Copou, acelaşi destin urmând să-l aibă şi Dedu şi Vladu. Măsura, care vine după alte rezilieri înainte de termen, ale contractelor lui Pălimaru, Akinsola şi Melinte, ultimii doi fiind ţinuţi în Copou aproximativ o lună, şi după încercările ratate de despărţire pe parcursul turului de alţi fotbalişti (Mitic, care fusese adus în vară, Bosoi) l-a uimit până şi pe preşedintele Comitetului Director al CSMS, Leonida Antohi. “Când s-a luat decizia bună? Când au fost aduşi jucătorii ăştia sau când s-a renunţat la ei? Grija de a face lotul trebuie să fie una dintre cele mai importante preocupări la o echipă. Nu trebuie făcute transferuri de pe internet sau după poveşti. Pe vremea când antrenam eu, nu transferam niciun jucător dacă nu-l urmăream la cinci-şase meciuri. În iarnă, vom avea o analiză foarte serioasă la acest capitol”.

Şeful CD al CSMS s-a arătat extrem de supărat şi atunci când a fost chestionat pe seama activităţii de la Centrul de Copii şi Juniori. “E acolo o brambureală de nedescris. Am citit câteva reclamaţii de la părinţi legate de comportamentul unor antrenori de te doare capul! Sunt multe lucruri nelalocul lor, pe care le vom analiza cât de curând, mai în amănunt” a spus Antohi, care a punctat şi alte aspecte: “Este incredibil ca la un turneu internaţional organizat la Iaşi, Holiday Magic Cup, CSMS să aibă o singură echipă, iar cluburi din ţară câte două ori trei. Am văzut acolo o echipă, Ruginoasa, care efectiv m-a încântat. A bătut şi pe Steaua şi pe Zimbru Chişinău, a câştigat turneul. Când le-am spus celor  de la Centru de ei, mi-au spus că au vorbit cu cei de la Ruginoasa şi vor lua de acolo jucători. Păi de ce nu creştem şi noi? Şi chiar dacă-i ia de acolo, vor fi în stare să-i ţină la club? Un mare talent, de la grupa 2000, Popescu, a fost scăpat în Elveţia, la Saint Gallen, unde primeşte masă, casă şi 100 de euro pe lună”.

 

 

Comentarii