Lotul celor şapte asasini din Sineşti rămâne după gratii

miercuri, 07 octombrie 2015, 01:55
2 MIN
 Lotul celor şapte asasini din Sineşti rămâne după gratii

Cele şapte persoane din comuna Sineşti trimise în judecată pentru uciderea unei persoane cu care se aflau în conflict rămân în arest preventiv. 

Decizia a fost luată ieri de judecători, care au stabilit ca următorul termen de judecată din acest dosar să aibă loc pe 20 octombrie. Aurel Lupaşcu (66 de ani), Sandu Lupaşcu (31 de ani), Aurel Lupaşcu (35 de ani), Doru Alexandru (43 de ani), Vasile Tofan (27 de ani), Ionuţ Lupaşcu (19 de ani) şi Daniel Vameşu (22 de ani l-au torturat pe Neculai Cătălin Manole, un tânăr de 20 de ani cu care se aflau în relaţii conflictuale.
 
În seara de dinainte de crimă, la magazinul pe care îl deţine în comuna Sineşti, Aurel Lupaşcu s-a întâlnit cu alţi patru inculpaţi şi, “animaţi de gândul de răzbunare”, au decis să meargă la locuinţa victimei. Cătălin Manole şi alte două persoane, printre care şi un frate, s-au întâlnit în jurul orei 23 cu grupul de agresori, cei doi martori fugind. Manole a fost prins, în timp ce fratele său a fugit într-un lan de porumb, unde se ascundea, auzind cum unul dintre inculpaţi a strigat “l-am prins, veniţi încoa’”.
 
Fratele a fost cel care a sunat şi la 112. “Toţi cei şapte inculpaţi au lovit victima cu ce aveau în mână, contribuind la imobilizarea acesteia şi anihilând încercările acesteia de a se apăra. Victima a fost legată şi cu o funie la nivelul picioarelor.
 
Pe durata a cel puţin 15 minute i-au fost aplicate lovituri la nivelul feţei, al capului, al toracelui, al membrelor superioare, al membrelor inferioare, provocându-i-se suferinţe fizice care au condus în cele din urmă la deces”, au precizat anchetatorii.
 

CITIŢI ŞI:

Motivul pentru care a fost torturat până la moarte tânărul legat de gard la Sineşti

Amănunte şocante în cazul unei crime din răzbunare de la Sineşti, unde un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost legat de un gard şi schingiuit crunt. Suspecţi în acest caz sunt rude ale victimei, trei fraţi şi tatăl acestora, dar şi alte zece persoane din localitate. Ieri, satul Osoi din comuna Sineşti a fost împânzit de forţe impresionante ale poliţiştilor, pentru căutarea suspecţilor. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cercetările înaintează greu deoarece suspecţii păstrează legea tăcerii.

 

Comentarii