Lovitură de teatru la CSMS. Ţigănaşu a plecat din Iaşi!

joi, 07 august 2014, 01:42
2 MIN
 Lovitură de teatru la CSMS. Ţigănaşu a plecat din Iaşi!
Astra Giurgiu nu a mai oficializat transferul fotbalistului. Liviu Mihai şi Bole sunt accidentaţi şi nu vor juca în meciul cu Petrolul Ploieşti

Lovitură de teatru în ceea ce-l priveşte pe Alexandru Ţigănaşu! Fotbalistul despre care oficialii CSMS Iaşi spuseseră că l-au transferat de la Astra Giurgiu în schimbul a 30 000 de euro şi care fusese prezentat la conferinţa de presă organizată la Primăria Iaşi vinerea trecută a plecat ieri de la echipă, el neparticipând la antrenamentul de dimineaţă! Motivul? Astra nu a mai oficializat convenţia avută cu CSMS privitoare la transferul jucătorului de bandă stângă! Informaţia a fost confirmată de preşedintele executiv al clubului ieşean, Florin Prunea: “Transferul lui Ţigănaşu de la Astra nu s-a mai perfectat. De joia trecută, de când ne-am înţeles cu gruparea giurgiuveană pentru achiziţionarea definitivă a fotbalistului, am aşteptat oficializarea celor convenite, lucru care nu s-a întâmplat. Miercuri, fotbalistul a plecat de la noi la Astra”.

În altă ordine de idei, CSMS nu va putea conta pe doi jucători în partida cu Petrolul Ploieşti, care se va disputa duminică, de la ora 19:00. Consultaţi de medicul naţionalei de fotbal a României, Pompiliu Popescu, Lukacs Bole şi Liviu Mihai au aflat că trebuie să nu se antreneze o perioadă. “Liviu Mihai a cerut schimbare la pauza meciului cu Mediaşul, iar lui Bole părea că nu-i mai dăm de capăt. Când credeam că poate reintra, durerile îi reapăreau. Am decis ca ambii să meargă la Bucureşti, pentru a fi văzuţi de doctorul naţionalei. Acesta i-a recomandat o pauză de patru-cinci zile lui Liviu, care are o leziune uşoară, şi un repaus de o săptămână lui Bole, care are tendinită. Cei doi vor începe recuperarea săptămâna viitoare, aşa că nu vor putea evolua în meciul cu Petrolul, de duminică, şi, foarte probabil, nici în cel cu Astra, de săptămâna viitoare” a precizat Prunea.

În schimb, un alt fotbalist care a avut probleme de natură medicală în startul sezonului, Narcis Bădic, se antrenează normal de mai mult timp. Folosirea lui în partida cu Petrolul, din etapa a III-a a Ligii I de fotbal, rămâne însă improbabilă, fotbalistul nefiind agreat de antrenorul principal al echipei, Marius Lăcătuş.

 

 

Comentarii