Marius Dangă: „PSD a împărţit un nou material în care minte cu neruşinare”

miercuri, 12 noiembrie 2014, 15:11
2 MIN
 Marius Dangă: „PSD a împărţit un nou material în care minte cu neruşinare”

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Iaşi, Marius Dangă,

Redăm comunicatul lui Marius Dangă:

„Pe cât încearcă domnul Ponta să se dezică de materialele mizerabile împărţite împotriva candidatului nostru, pe atât de mult îi îngreunează reprezentanţii dumnealui din teritoriu misiunea. Ipocrizia celor de la PSD şi minciunile răspândite de ei nu cunosc limite.

După ce Biroul Electoral Judeţean Iaşi a decis interzicerea două materale electorale, un pliant şi un model de panou exterior, aparţinând social-democraţilor în care îl atacau într-o manieră grosolană pe Klaus Iohannis, astăzi PSD a împărţit un nou material în care minte cu neruşinare.

VEZI DECIZIA BEJ

Ca şi în cazul materialelor de ieri, ACL Iaşi a înaintat o plângere către BEJ Iaşi, pentru ca astfel de mizerii să fie interzise.

VEZI PLIANTUL PSD

Îmi exprim în continuare speranţa că vom avea parte, măcar în ultimul ceas, de o campanie pozitivă, axată pe proiectul de ţară a fiecărui candidat şi nu pe atacuri murdare, menite să ascundă incompetenţa şi lipsa de realizări a administraţiei Nichita.

Am toată încrederea în faptul că ieşenii vor face diferenţa între minciunile ordinare ale PSD şi realitatea candidatului Klaus Iohannis şi vor alege pe 16 noiembrie pe cine consideră că le va reprezenta interesele la nivel naţional!”

 

Comentarii