Medalii pentru CS Enpi, la Mondiale

vineri, 06 decembrie 2013, 02:50
1 MIN
 Medalii pentru CS Enpi, la Mondiale

Una de aur, două de argint şi trei de bronz au fost cucerite de karateka ieşeni la competiţia supremă de la Praga

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat în capitala Cehiei, la Praga, Campionatele Mondiale de karate tradiţional Fudokan, pentru copii, juniori şi tineret, competiţie care a întrunit aproximativ 1000 de sportivi din 30 de ţări. După cum am mai informat, din lotul României nu au lipsit karateka de la CS Enpi, care au contribuit la bilanţul reprezentativei cu şase medalii: una de aur, două de argint şi trei de bronz.
Aurul a fost adus de juniorul Aurel Ciubotariu, care a făcut parte din echipa României la kumite, acelaşi sportiv obţinând şi bronzul în variante individuală. Tot la juniori, Dragoş Bălăiaşa şi Alexandru Lupescu au obţinut medalia de argint la embu masculin, cei doi repetând figura şi cu echipa de kata, din care a mai făcut parte şi un alt ieşean, Andrei Pintilie. Bălăiaşa a mai cucerit şi un bronz la kumite individual. În fine, dar nu în cele din urmă, la categoria copiilor II, Bianca Balaur a obţinut bronzul probei individuale de kata.

Karateka clubului condus de Constantin Adăscăliţei (4 DAN), antrenaţi de Irina Pascariu, n-au vreme de răgaz, pentru că astăzi încep la Belgrad Campionatele Europene de karate tradiţional, unde ieşenii speră să vină cu un număr şi mai mare de medalii

Comentarii