Mihalache n-a venit la în cantonamentul CSMS de la Cheile Grădiştei

luni, 30 iunie 2014, 01:41
2 MIN
 Mihalache n-a venit la în cantonamentul CSMS de la Cheile Grădiştei

 
CSMS Iaşi încheie astăzi cantonamentul de la Cheile Grădiştei, primul din această vară. După efectuarea unui antrenament, echipa ieşeană va reveni spre casă şi se va pregăti pentru al doilea stagiu de pregătire precompetiţional, care va avea loc în Slovenia, unde se va pune accent pe jocurile de verificare.
Deşi oficialii ieşeni au anunţat pe tot parcursul pregătirii de la Cheile Grădiştei că toate lucrurile au fost în regulă, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a recunoscut că situaţia lui Ovidiu Mihalache este încurcată. După ce “Ziarul de Iaşi” a aflat, pe parcursul săptămânii trecute, pe surse, că informaţia privind faptul că fotbalistul a făcut deplasarea la Cheile Grădiştei este falsă, şeful executivului ieşean a comentat oficial subiectul abia ieri: “«Mache» este jucător sub contract cu noi. I-am făcut notificarea şi i-am prelungit contractul. Totuşi, nu a vrut să facă deplasarea în cantonament. Am crezut că e o problemă de o zi, două şi îşi va da seama de situaţia lui, mai ales că primul care suferă este el, pentru că ratează pregătirea. Nu a înţeles, a ratat cantonamentul. Pentru ce a făcut va fi amendat. Viitorul său depinde exclusiv de el. Dacă revine la echipă, va avea de tras pentru a recupera decalajul de pregătire. Dacă nu, va sta pe bară, iar noi cu patru jucători de meserie pentru postul de stoper, Munteanu, Plămadă, Vişa, Creţu, suntem  liniştiţi”.

Mihalache nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta ce l-a determinat să rateze cantonamentul. Surse din cadrul echipei susţin că fotbalistul este nemulţumit de nivelul săi de salarizare pe care îl are, el fiind unul dintre puţinii angajaţi ai clubului care nu au avut stipulat în contract încasarea unei prime de promovare. Cum şi foştii colegi vor primi bonusuri pentru îndeplinirea obiectivului, iar jucătorii nou-veniţi au încasat prime de instalare importante, Mihalache a cerut o mărire a retribuţiei pentru sezonul viitor, cererea sa nefiind aprobată.

 

 

Comentarii