MIREASA VIRGINĂ a fugit de regele poligam din Swaziland

duminică, 19 mai 2013, 16:19
1 MIN
 MIREASA VIRGINĂ a fugit de regele poligam din Swaziland

Când ai 13 neveste, este imposibil să nu ai probleme în căsnicie. O simte pe pielea lui regele din Swaziland. Nevasta cu numărul 6 l-a părăsit anul trecut, iar una dintre virginele care ar fi trebuit să devină soţia cu numărul 14 a fugit în Marea Britanei şi a cerut azil politic.

Cunoscut drept "dansul fecioarelor", ceremonialul este menit să-i prezinte regelui din Swaziland cele mai frumoase tinere virgine, dintre care să îşi aleagă o nouă soţie. Deşi mulţi critică acest obicei, sunt tinere care îşi doresc cu ardoare să fie alese de regele Mswati.

Nu acelaşi lucru l-a gândit şi tânăra care a fugit din ţară pentru că regele ar fi ales-o să-i devină soţie, în urmă cu cîţiva ani. Ea a cerut azil politic în Marea Britanie, dar a aflat în urmă cu puţin timp că cererea i-a fost respinsă.

Tânăra de 22 de ani se teme acum că va fi trimisă înapoi în Swaziland şi va fi omorâtă pentru că a fugit. Ea a povestit unui cotidian britanic că soţiile regelui sunt păzite zi şi noapte şi nu au voie să facă ce vor. O dată pe an, însă, regele îşi trimite nevestele în America la cumpărături.

realitatea.net

Comentarii