Moarte misterioasă a unei studente la Medicină. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat

marți, 02 iunie 2015, 01:58
2 MIN
 Moarte misterioasă a unei studente la Medicină. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat

Tânăra a căzut de la etaj. Poliţiştii iau în calcul o sinucidere.

O tânără de 25 de ani, studentă în anul V la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa“ din Iaşi, a murit, duminică dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al VII-lea a unui bloc din Tătăraşi. Diana Ramona F., originară din judeţul Botoşani, a fost văzută de mai mulţi martori, la scurt timp după ce a căzut. Una dintre vecine a precizat că aceasta s-ar fi aruncat de la geam.

Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul „Sfântul Spiridon“, acolo unde a fost diagnosticată cu multiple fracturi şi şanse reduse de a supravieţui. La scurt timp după internare, ea a murit.

Potrivit unor surse din rândul an­chetatorilor, ipoteza de lucru din acest dosar este cea a sinuciderii, momentan neexistând elemente care să justifice gestul extrem al tinerei studente. Aceleaşi surse au mai precizat că Diana locuia împreună cu o colegă într-un apartament închiriat din Tătăraşi. Cele două urmau să meargă duminică di­mineaţă la biserică.

„Colega tinerei a mers pentru a se îmbrăca, timp în care aceasta a rămas în balcon. Atunci, fata a căzut, cel mai probabil în urma unei acţiuni suicidare“, au precizat sursele citate. În urma necropsiei, poliţiştii vor avea alte elemente care îi pot ajuta în desluşirea acestui caz.
 

Comentarii