Modelele restilizate ale Dacia, bine primite de presa de specialitate

luni, 17 octombrie 2016, 04:06
3 MIN
 Modelele restilizate ale Dacia, bine primite de presa de specialitate

Modelele prezentate de Dacia la salonul auto de la Paris au fost bine primite de presa de specialitate, fiind considerate, potrivit unora dintre comentarii, o cură de tinereţe conferită de restilizare.

Caradisiac.com:

Dacia Longan, în sfârşit sexy. Star al vehiculelor low-cost, Logan profită de evenimentul de la Paris pentru a oferi o cură de tinereţe, prin intermediul restilizării. Modelul Logan este bine instalat pe piaţa din Franţa, iar principalul argument este, în mod evident, raportul calitate/preţ.

Pentru o putere mai mare de seducţie, Logan a beneficiat cu ocazia salonului de la Paris de o uşoară restilizare. Dacă unele modificări sunt aproape imperceptibile, nu este şi cazul celor de la Logan. Acestea sunt frumoase şi vizibile, majoritatea fiind în partea frontală, care aduc cu cele ale Duster.

Grila, bara de protecţie, farurile sunt complet noi şi acelaşi lucru este valabil pentru partea din spate, cu bara de protecţie din spate şi stopuri. Logan moşteneşte în premieră o semnătură vizuală distinctă.

Evoluţii asemănătoare se regăsesc şi în interior, notează Caradisiac.com, care remarcă noul motor în trei cilindri şi o veste bună, nicio modificare a preţurilor, cuprinse între 7.790-12.750 de euro.

Auto-moto.com:

Dacia nu a prezentat încă o nouă ge-neraţie pentru Dacia Duster, doar un facelift, pentru Logan si Sandero. Era timpul şi pentru acestea, având în vedere că versiunile braziliene ale ambelor modele au deja 2 ani. Compania a reîmprospătat farurile pe faţă şi spate şi a modernizat cabinele.

Lavoixdunord.fr:

La standul Dacia, vedetele sunt mo-delele Sandero şi Logan restilizate. Din punct de vedere estetic, modificările sunt minimale, la grile, bare de protecţie şi faruri. La interior, volan şi tapiţerie noi.

Autoexpress.com:

Dacia a introdus la salonul auto de la Paris un trio de modele restilizate. Versiuni actualizare pentru Sandero, Sandero Stepway şi Logan MCV şi un nou motor de 1 litru.  Motorul Renault poate dezvolta 74 de cai putere şi îmbunătăţeşte eficienţa consumului cu 10%. Noul motor vine în locul actualului motor pe benzină de 1,2 litri. Toate cele trei modele beneficiază de îmbunătăţiri similare cu cele ale versiunii Duster pentru 2016, între care un nou model de faruri LED. Grilele, barele de protecţie sunt reproiectate în linie cu cele ale SUV-ului. Şi Dusterul a primit o cutie de viteze automată EDC.

Autocar.co.uk:

Gama Dacia Sandero va fi actualizată pentru anul 2017. În fruntea listei de modificări se află farurile cu lumi de zi LED, o bară din faţă modificată şi o grilă mai proeminentă.

În spate, farurile sunt noi, iar în interior au fost introduse materiale noi şi spaţii mai practice de stocare. Schimbările au fost aplicate la Sandero, Sandero Stepway şi Logal MCV.

Gama va beneficia de un nou motor de 1 litru şi 74 de cai putere, mai eficient din punctul de vedere al consumului, potrivit Dacia, şi mai ecologic.

Modelele restilizate Sandero sunt considerate încă cele mai accesibile maşini noi, potrivit producătorului, sugreând că preţul de pornire, de 5.995 de lire sterline, nu va consemna modificări majore în 2017. Preţurile urmează să fie confirmate, iar vânzările vor începe probabil în lunile următoaee, potrivit Autocar.co.uk.

Carbuyer.co.uk:

Dacia a debutat la Paris cu modele împrospătate. Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV şi Duster au beneficiat de o serie de îmbunătăţiri, iar noile versiuni vor fi disponibile pe piaţa britanică spre sfârşitul anului 2016.

Comentarii