Montella: A fost un meci foarte greu, intens, Craiova ne-a pus probleme, dar rezultatul este bun

joi, 27 iulie 2017, 22:58
1 MIN
 Montella: A fost un meci foarte greu, intens, Craiova ne-a pus probleme, dar rezultatul este bun

Antrenorul Vincenzo Montella a declarat, joi seară, că meciul cu CS Universitatea Craiova a fost intens şi greu, dar a subliniat că echipa AC Milan este mulţumită de rezultatul din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

"A fost un meci foarte greu, intens, Craiova ne-a pus probleme, dar rezultatul este bun şi mă bucur pentru jucătorii mei. Craiova are jucători rapizi, care ne-au pus în dificultate, ne aşteptam la o evoluţie bună a lor. Nu putem subestima adversarul, dar avem un rezultat foarte bun pentru retur. Vom avea stadionul plin la Milano. Nu pot să spun care sunt jucătorii de la Craiova pe care i-aş transfera, nu îi cunosc, am zece jucători noi la Milan şi încă trebuie să-i învăţ pe ei", a spus Montella.

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de echipa AC Milan, scor 1-0 (1-0), în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pentru CS Universitatea Craiova acesta a fost meciul de debut în cupele europene. Golul a fost marcat de Ricardo Rodriguez, în mintul 44, din lovitură liberă. Returul este programat la Milano, la 3 august, de la ora 21.45. 

Comentarii