Mutu îşi duce echipa în play-off

luni, 29 februarie 2016, 02:45
2 MIN
 Mutu îşi duce echipa în play-off

 

Aflat pe bancă în postură de antrenor pe fals, fostul briliant a condus echipa mureşeană spre Cupele Europene
 
* ACS Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti 1-0 (1-0). Bărbuţ (’42). Echipa lui Florin Marin a reuşit să lege două rezultate bune în acest sezon, după egalul de la Iaşi obţinând o victorie în faţa lanternei. Golul a fost marcat de Bărbuţ, care i-a luat faţa lui Pulhac la  centrarea lui Ovidiu Popescu.
* CSU Craiova – CFR Cluj 0-1 (0-0). Bud (’80). Deşi i se iau puncte pe bandă rulantă, echipa de pe Gruia se ambiţionează şi arată că are valoare.Antrenorul Sergio Conceiçao s-a arătat inspirat. La câteva minute după ce a intrat în teren, Cristi Bud a deviat şutul lui Bruno în plasa lui Straton. CFR şi-a luat, astfel, revanşa după ce oltenii câştigaseră, în tur, cu 2-1 la Cluj.
* ASA Târgu Mureş – FC Botoşani 1-0 (1-0). Ţucudean (’14). O partidă anemică, în comparaţie cu cea concurentă, decisă de Ţucudean cu o execuţie frumoasă de la marginea careului. Pe foaie, tehnician a fost Carol Fekete, însă adevăratul antrenor a fost Adrian Mutu, care şi-a înscris o primă performanţă în palmares:calificarea mureşenilor în play-off. Moldovenii au avut două mari ocazii în repriza a doua, prin Vaşvari (bară) şi Hadnagy.
* Concordia Chiajna – FC Voluntari 1-2 (0-1). Milevski (’54 – penalty) / Ţâru (’41), Achim (’86). Echipa din Voluntari a făcut legea în acest meci: a deschis scorul la un corner, i s-a refuzat un penalty foarte clar la 1-0 şi a primit un penalty discutabil la Pena, transformat de ucraineanul Milevski, care a debutat în Liga I. În final, tot la un corner, Vlad Achim a adus o victorie meritată echipei lui Ionel Ganea.
* Astra Giurgiu – Dinamo 1-1 (0-0). Florea (’69) / Rotariu (62). Dinamo a scăpat neînvinsă şi la Giurgiu, altădată un loc de coşmar pentru ea. Mai mult, “câinii” după ce au rămas în zece la eliminarea lui Filip (’41) au reuşit prin Dorin Rotariu un gol superb, egalarea liderului fiind norocoasă: o centrare a lui William, deviată fericit de Florea.
Astăzi, de la ora 20:30 se joacă ultima partidă a sezonului regulat, FC Viitorul – Pandurii Târgu Jiu
 

Comentarii