Eveniment

New Steak Menu – Refreshed Experience

joi, 28 septembrie 2017, 14:05
2 MIN
 New Steak Menu – Refreshed Experience

La Little Texas Iași ne dorim să împărtășim din experiențele pe care le puteți trăi în cadrul complexului nostru, și vrem ca lucrurile la care ne pricepem cel mai bine să fie cunoscute și experimentate îndeaproape de clienții noștri. Ne place să ne reinventăm, fără a pierde din vedere lucrurile care ne definesc și tradiția gustului. Și pentru că am amintit de lucruri care ne definesc, iar steak-urile sunt specialitatea complexului nostru, am pus în noul meniu experiența a 20 de ani în arta preparării celor mai savuroase fripturi de vită. 

Pentru a păstra savoarea și standardele înalte de calitate, Little Texas folosește doar materie primă atent selecționată, care să aducă pe masa clienților preparate cu un gust autentic, inconfundabil și să ofere o experiență la superlativ.

Toate produsele regăsite în meniu poartă eticheta “perfect cuts”, astfel încât clientul să se bucure de gustul specific al fiecărei bucăți în parte. Procesele de maturare prin care trec înainte de a ajunge pe mâna bucătarilor noștri aduc un aport de gust și deliciu steak-ului final.

Felul impecabil prin care sunt gătite de către chefi, completate mai apoi de garnituri și de vinurile recomandate de somelierii noștri va înscrie experiența în categria festin culinar.  Steak-urile Little Texas sunt o alegere care vor încânta până și papilele gustative ale celor mai pretențioși gurmanzi.

Stelele meniului sunt cele trei “Premium Cuts”, iar Little Texas este singurul restaurant din Iași unde le puteți găsi. Este vorba despre faimoasele steak-uri Tomahawk, Bison Ryb Eye și nu în cele din urmă, Original Texan Rib Eye. Cele trei fripturi se deosebesc prin acuratețea procesului prin care sunt secționate, prin calitatea materiei prime, mai concret, prin întreg procesul prin care ajung pe masa dumneavoastră.

Pentru cei care doresc ceva diferit, pentru cei care cred că experiențele complete sunt un stil de viață, Little Texas este locația unde toate aceste așteptări sunt întâmpinate cu servicii și preparate pe măsură.

Pentru rezervări și alte informații: 0741.740.740

 

Comentarii