De Business

Punem punctul pe știi

Noi branduri premium în oferta Palas

miercuri, 07 iunie 2017, 08:00
2 MIN
 Noi branduri premium în oferta Palas

În 2017, anul în care ansamblul Palas aniversează 5 ani de existenţă, clienţii vor beneficia de numeroase noutăţi în oferta de retail. Producători internaţionali de produse premium pentru îngrijire, cea mai importantă reţea Apple Premium Reseller din Europa Centrală şi de Est, o parfumerie de lux – furnizor al Casei Regale a României – se numără printre noile destinaţii de shopping care vor fi deschise, în premieră pentru regiunea de nord-est, la Palas. 

„Anul acesta, când aniversează 5 ani de existenţă, Palas Mall vine în întâmpinarea iubitorilor de shopping cu noi branduri. De curând, a fost inaugurat primul magazin din estul ţării al Kiehl’s, farmacia şi compania americană de produse de calitate superioară pentru îngrijirea pielii şi a părului din portofoliul L’Oreal. Noua locaţie este situată la parterul Atriumului Palas Mall, în vecinătatea restaurantului La Cupola. Clienţii pot descoperi acum şi universul frumuseţii de top, creat special de reprezentanţii Xpert Beauty. Magazinul deschis în proximitatea Hervis Sports pune la dispoziţia pasionaţilor de shopping produse cosmetice şi de îngrijire de cea mai bună calitate. Aici pot descoperi branduri renumite în domeniul hairstyling, nails, dar şi pentru îngrijire corporală şi facială, preferate de vedete de la Hollywood, dar şi de cele autohtone”, a precizat Adelina Paisa, specialist relaţii publice la compania Iulius.

În perioada următoare, iStyle, cea mai importantă reţea Apple Premium Reseller din Europa Centrală şi de Est, va deschide la Palas Mall primul magazin dedicat produselor Apple din estul ţării. Totodată, Beautik Haute Parfumerie, prima parfumerie cu rang de furnizor al Casei Regale a României, va inaugura unica locaţie din afara Capitalei, în Palas Mall. „Pe lista noilor magazine se numără şi Braiconf, un brand românesc cu tradiţie de 67 de ani în ceea ce priveşte vestimentaţia domnilor, în special a cămăşilor «ready to wear» şi «made to measure». În plus, o parte dintre magazinele prezente deja în Palas Mall se vor reloca în spaţii mai generoase. ECCO Shoes (unul dintre primii trei cei mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări în peste 90 de ţări de pe toate continentele, şi furnizor oficial al Casei Regale Daneze), Bobo Shop (articole pentru casă şi decoraţiuni), Cocodrillo (produse pentru copii) şi Măriuca Artizanat (suveniruri şi obiecte de artizanat) sunt o parte dintre destinaţiile de shopping pe care clienţii le vor găsi în noi locaţii, cu amenajări moderne şi oferte extinse”, a conchis Paisa. 

Comentarii