Nouă săptămână cu noi veşti bune

luni, 06 noiembrie 2017, 08:00
2 MIN

* Este luni, aşadar e cazul să fim optimişti, aflând mici fapte de viaţă petrecute în jurul nostru. Un adevărat record de zgârcenie a fost înregistrat recent la Consumatori: lui Aurel Broască, gospodar din localitate, i-a luat foc casa de la o improvizaţie electrică (un căzănel de rachiu la 380 de volţi), iar el, înconjurat de flăcări care se apropiau cu repeziciune, a dat de cinci ori bip la 112, aşteptând să fie sunat! Din fericire, ploaia a stins locuinţa care ardea. Aurel e cunoscut de vecini pentru că, în urmă cu mulţi ani, a dat bip şi la o linie erotică gen "Moldovence fierbinţi".

* Primarul unui municipiu din România a trimis tuturor locuitorilor, cu o săptămână în urmă, felicitări de Halloween, la fel cum le trimitea, de obicei, de Paşti şi de Crăciun. Cei care le-au deschis cu nerăbdare au văzut desenul, înfăţişând un strigoi cu coasă înconjurat de bostani şi capete de mort, lângă textul "Mereu alături de tine, la bine şi la rău!" urmat de semnătura primarului. Medicii spun că starea lor e bună.

* Martori oculari susţin că în noaptea de Halloween au văzut bântuind prin ţară mii de firme-fantomă care speriau contribuabilii cinstiţi; la răsăritul soarelui, ca fantomele şi morţii-vii care se întorc în gropile lor, acestea s-au întors în economia subterană. În aceeaşi noapte, mai mulţi locuitori din judeţul Teleorman au văzut umblând prin lume vecini şi cunoscuţi pe care îi ştiau răposaţi de zeci de ani; din acest motiv, unii şi-au închipuit că s-ar pregăti alegeri anticipate sau aşa ceva.

* Societatea civilă a tras un semnal de alarmă, descoperind un caz de discriminare gravă: semenii noştri care ies de la stomatolog miros de la depărtare "a dentist", cum se mai spune, fiind evitaţi de anturaj, spre deosebire de cei care ies de la oftalmolog, ginecolog sau din alte cabinete! Militanţii anti-discriminare cer ca de acum încolo toţi medicii, indiferent de specialitate (inclusiv psihiatrii şi proctologii), să utilizeze în mod obligatoriu soluţii pentru uz stomatologic.

Comentarii