Noul Hyundai i30 îţi dă întâlnire în oraş

Dealerul Casa Auto prezintă pasionaţilor de maşini din Iaşi, noua generaţie Hyundai i30, la Palas Mall

joi, 23 martie 2017, 12:41
3 MIN
 Noul Hyundai i30 îţi dă întâlnire în oraş
Lansat în România la începutul acestui an, Noul Hyundai i30 a intrat deja pe lista scurtă a celor mai iubite maşini în 2017, oferind combinaţia ideală între fiabilitate, design dinamic şi atemporal şi un pachet convingător de dotări standard. Evident, vei dori să te convingi singur de toate aceste promisiuni, astfel că Noul i30 îţi dă acum întâlnire la Palas Mall. Vei constata cu siguranţă că e o maşină prietenoasă, practică şi foarte atractivă, iar consultanţii Hyundai vor fi bucuroşi să te asiste cu informaţii şi să te invite la un test-drive special de primăvară.

Noul Hyundai i30 depăşeşte toate aşteptările şi aduce motive suplimentare de încântare, interes şi admiraţie, după succesul primelor două generaţii ale modelului. O versiune extrem de iubită de europeni din gama Hyundai, i30 a fost vândut în peste 800.000 de exemplare în Europa, începând din anul 2008.

Design atemporal şi caracteristici avansate de conectivitate

Designul i30 urmăreşte limbajul specific mărcii, cu linii atent definite şi o formă sculpturală a caroseriei, pentru un aspect atemporal. Grila frontală de tip cascadă reprezintă noul simbol al viitoarei game Hyundai. Noul i30 vine cu un design sportiv, accentuat de proporţii echilibrate şi de forma specială a acoperişului, care contribuie la stabilitatea autovehiculului. Structura caroseriei, care încorporează în proporţie de 53% oţel de înaltă rezistenţă, asigură manevrabilitate sporită conducătorului auto, fără a compromite nivelul de confort.  La interior, Hyundai i30 beneficiază de un habitaclu elegant şi spaţios, completat de materiale de înaltă calitate.

Autovehiculul beneficiază de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto sau încărcător wireless, pentru facilitarea operaţiunilor desfăşurate pe telefonul de tip smartphone, în timpul călătoriei.

Tehnologii de siguranţă si confort

Pentru liniştea şi siguranţa pasagerilor, i30 asistă conducătorul autoprintr-un set de sisteme de de avertizare şi frânare în cazul unei coliziuni, precum şi cu dotări inteligente de monitorizare şi asistenţă a drumului. Sistemul de avertizare a conducatorului auto (DAA) permite monitorizarea constantă a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviaţie a direcţiei sau semne de oboseală.

Funcţia de informare asupra vitezei limită (SLIF) utilizează camera frontală şi informaţiile transmise de sistemul de navigaţie pentru a identifica indicatoarele din trafic referitoare la viteza maxima permisă. Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD) monitorizează părţile laterale spate ale maşinii.

Eficienţă şi manevrabilitate, printr-o gamă variată de propulsoare

Noul i30 beneficiază de trei versiuni de motorizare pe benzină, echipate standard cu sistem Stop & Go (ISG), putând opta între cel de 1,4 litri T-GDi, în patru cilindri, care dezvoltă 140 CP, cel de 1,0 T-GDi, în trei cilindri, disponibil cu 120 CP sau 1,4 litri MPi cu patru cilindri şi 100 CP. În plus, este disponibil şi un propulsor turbo diesel de 1,6 litri, în patru cilindri, care poate livra 95, 110 sau 136 CP, înregistrând emisii reduse de CO2, care pornesc de la 89 g/km. Posesorii pot alege între transmisia manuală cu şase rapoarte (6MT) sau cea automată în şapte trepte cu dublu ambreiaj (7DCT)

Noul i30 este disponibil în următoarea perioadă pentru vizionare şi în Palas Mall, în zona rampă – food court. Consultanţii Hyundai de la Casa Auto Iaşi vor fi bucuroşi să îţi ofere informaţii detaliate despre model şi să organizeze pentru tine o sesiune specială de test-drive, pe bază de programare. Showroom-ul Hyundai de la Casa Auto Iaşi este deschis de luni până sâmbătă şi te aşteaptă cu gama completă de modele, pentru a descoperi detalii impresionante despre marca recunoscută şi premiată în numeroase rânduri pentru eficienţă şi siguranţă.

 
Casa Auto Iaşi
Dealer Oficial Hyundai Motor
Şos. Păcurari, nr. 177
Tel.: 0232 933
e-mail: contact@casaautois.ro

    

Comentarii