ADVERTORIAL

Noul Land Rover DISCOVERY SPORT. Cel mai versatil SUV compact

luni, 24 august 2015, 01:50
2 MIN

Descoperiți luxul, puterea și tehnologiile moderne, reunite în noul Land Rover Discovery Sport! Consultanții Land Rover vă așteaptă în complexul Casa Auto Iași pentru a vă arăta cel mai versatil şi capabil SUV premium compact din lume, pentru a vă povesti totul despre dotările și atuurile sale, precum și pentru a vă oferi un test-drive memorabil.

Noul Land Rover Discovery Sport marchează debutul unei direcții inovatoare în designul auto și cucerește de la prima vedere. Este o mașină modernă, care îmbină luxul contemporan cu tehnologiile avansate și calitățile dovedite pe orice fel de teren, inclusiv în off-road. Cu o siluetă fină și aerodinamică, cu un interior generos și flexibil și ducând la un nivel superior capacitățile legendare ale mărcii Land Rover, noul Discovery Sport întrunește – deopotrivă ca estetică și funcționalitate – cele mai exigente așteptări. Este companionul perfect, pentru familie sau pentru aventurierii solitari, în escapade și călătorii, sau în orice alte experiențe pline de adrenalină, în care șoferul își dorește putere, încredere și siguranță.

„Discovery Sport este nu doar noul model din gama Discovery, aflată în plină dezvoltare, dar şi primul care aduce flexibilitatea opţiunii 5+2 locuri pe piaţa SUV-urilor premium compacte”, a declarat Phil Popham, Jaguar Land Rover Group Marketing Director. „Versatilitatea noului Discovery Sport este un atribut-cheie diferenţiator. Este, pur şi simplu, singurul vehicul desăvârşit din segmentul său”, a adăugat oficialul, rezumând în doar câteva cuvinte standardele exclusive de calitate la care a fost creat modelul.

Tehnologiile noului Discovery Sport au fost testate în teren accidentat mai mult de 18 luni, în cele mai dificile condiții și în peste 20 de țări, astfel că modelul oferă capabilitate de înaltă clasă pe toate tipurile de drum și satisfacţie deplină la condusul pe şosea.
Siguranţa a fost o altă prioritate cheie în dezvoltarea noului SUV premium, rezultând un airbag pentru pietoni cu caracteristici inovatoare, frânare de urgenţă autonomă şi o caroserie modernă, compusă din oţel de o duritate extremă şi aluminiu cu greutate redusă.

Versatilitatea Discovery Sport vine și din maniera în care au fost gândite elementele spațiale, astfel că portbagajul, numărul de locuri (până la capacitatea de 5+2) și distanțele interioare pot fi adaptate în funcție de dorințe și nevoi, pentru transport bagaje sau persoane, pentru aventură între prieteni sau pentru un fermecător concediu de familie. În plus, afișajele hi-tech – ce pot include opțional și un ultramodern afișaj pe parbriz – au fost gândite pentru o utilizare cât mai ușoară și pentru confortul deplin al șoferului.

Vă așteptăm în showroom-ul Land Rover pentru a vă oferi informații suplimentare despre dotările mașinii și despre diversele oportunități de achiziție existente.

Contact :
Casa Auto Iași dealer Land Rover
Şoseaua Păcurari, nr. 177, Iaşi
Tel.: 0232.233.902
E-mail: contact@casaautois.ro  
www.landroveriasi.ro

 

Comentarii