O aplicaţie îi ajută pe ieşeni să găsească cele mai potrivite locuri de ieşit în oraş

vineri, 24 martie 2017, 13:20
1 MIN
 O aplicaţie îi ajută pe ieşeni să găsească cele mai potrivite locuri de ieşit în oraş

Ieşenii au ocazia să fie la curent cu activităţile culturale, dar şi să se implice în organizarea unora, să invite ieşenii la evenimentele pe care le consideră interesante sau relevante, ori pur şi simplu să facă o invitaţie la o degustare de vin, la cinema sau la teatru. 

Toate acestea pot fi realizate prin intermediul unei aplicaţii pentru telefonul mobil, Urby, care funcţionează pe sitemul unei reţele de socializare. Mai mult, nu este nevoie decât să vă instalaţi aplicaţia, iar conectarea se poate face şi prin intermediul contului de Facebook, deci nu este nevoie să vă creaţi un nou profil. Imediat după conectare utilizatorul poate alege ce anume îl interesează sau genul de evenimente despre care vrea să primească informaţii. De asemenea, poate vedea şi ce evenimente au loc în oraş în diferite zile şi pot selecta evenimente la care vor să meargă şi vor fi atenţionaţi în ziua în care are loc acel eveniment.

De asemenea, aplicaţia are şi o secţiune în care poţi selecta ce anume vrei să faci, iar aplicaţia poate sugera un loc sau un eveniment. Prin urmare, dacă te întrebi unde poţi să mănânci, în ce cluburi să mergi sau unde poţi face cumpărături, aplicaţia face recomandări în funcţie de preferinţele tale sau de recomandările făcute de către alţi utilizatori. Informaţiile pe care le pot primi sunt diverse, de la informaţii cu privire la diferite restaurante sau localuri şi până la recomadări pentru săli de sport, saloane de înfrumuseţare sau chiar vulcanizări.

 

 

Comentarii