O elevă s-a spânzurat în pădure cu un cordon de la haină

miercuri, 03 mai 2017, 01:50
1 MIN
 O elevă s-a spânzurat în pădure cu un cordon de la haină

O fată în vârstă de 14 ani din comuna Ion Neculce a ales să îşi pună capăt zilelor, spânzurându-se de un copac dintr-o pădure, cu un cordon de la geacă. 

Aceasta a fost găsită de un localnic, care a apelat la 112, ora la care a fost primit apelul fiind 14.18. La faţa locului a intervenit un echipaj de tip C2 cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Târgu Frumos, care însă nu au mai putut face nimic, fiind constatat decesul. Fata era decedată de mai mult timp. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru o persoană de sex feminin, inconştientă. Fata avea semne de moarte biologică instalată, din păcate nu s-a putut face nimic pentru ea, fiind constatat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

De asemenea, la faţa locului au ajuns şi poliţişti care efectuau cercetări şi care au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Din primele informaţii, fata ar fi fost dispărută de mai multe zile de acasă. 

Comentarii