O familie întreagă, nenorocită într-un cumplit accident de circulaţie din cauza unui şofer teribilist

joi, 30 iulie 2015, 16:31
1 MIN
 O familie întreagă, nenorocită într-un cumplit accident de circulaţie din cauza unui şofer teribilist

Un groaznic accident rutier, în urma căruia au murit două femei, s-a petrecut astăzi, în jurul orei 10.45, pe E 85, la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, în dreptul Hotelului Sonnenhof.

O basculată din Sălaj circula dinspre Suceava, iar în dreptul hotelului şoferul a frânat brusc şi a intrat cu vehiculul greu pe contrasens, lovind violent, în plin, un autoturism care circula regulamentar din sensul opus de mers. Maşina care circula regulamentar a fost proiectată în afara drumului, la câţiva metri de carosabil. În maşină se aflau patru oameni, o tânără de 27 de ani, la volan, soţul acesteia, copilul lor în vârstă de 1 ani şi 8 luni şi soacra femeii care conducea autoturismul.

Echipajul de Descarcerare al pompierilor ajuns la faţa locului a găsit o scenă de coşmar. Cele două femei erau încarcerate, inconştiente. Cele două femei au fost extrase cu greutate din maşină, toţi cei patru ocupanţi ai maşinii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, cele două femei nu au mai putut fi salvate. Copilul de 1 ani şi 8 luni avea mai multe traumatisme şi era în investigaţii. Singurul care a scăpat mai uşor a fost soţul tinerei care era la volan. Şoferul care a provocat nenorocirea a încercat să se justifice prin faptul că şoferul unei maşini din faţă a frânat brusc şi a virat dreapta, spre hotel, iar el nu a mai avut timp să oprească.

Un material video cu tragedia, pe monitorulsv.ro
 

Comentarii