O femeie s-a spânzurat cu o eşarfă în curte. Un vecin a făcut descoperirea macabră

miercuri, 07 iunie 2017, 01:56
1 MIN
 O femeie s-a spânzurat cu o eşarfă în curte. Un vecin a făcut descoperirea macabră

O femeie în vârstă de 41 de ani din localitatea Glodenii Gândului (Ţibăneşti) a fost găsită ieri spânzurată cu o eşarfă, de creanga unui copac din curtea casei în care locuia. Un vecin a fost cel care a găsit-o şi care a dat-o jos din copac, în speranţa că îi va putea salva viaţa.

La faţa locului a intervenit un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Ţibăneşti, care însă nu a mai putut face nimic pentru a salva viaţa femeii, membrii echipajului declarând decesul.

„Am fost solicitaţi prin apel la 112 la ora 10.11, pentru o femeie inconştientă, găsită spânzurată. A fost dirijat un echipaj medical de tip B2, cu asistent medical, care a găsit o femeie în vârstă de 41 de ani cu semne biologice de moarte instalată, fiind declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Se pare că femeia a mai avut tentative de suicid şi în trecut, ea locuind împreună cu mama sa. La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj de poliţie, care a demarat cercetări.

Comentarii