O hoaţă recidivistă fura sub ochii a doi poliţişti în civil: cum a fost prinsa!

sâmbătă, 04 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 O hoaţă recidivistă fura sub ochii a doi poliţişti în civil: cum a fost prinsa!

Doi poliţişti aflaţi în timpul liber au prins o hoaţă de buzunare chiar în timp ce fura un telefon mobil din geanta unei femei. Faptul a avut loc într-un mijloc de transport în comun, pe data de 1 februarie. 

La data de 1 februarie, o femeie în vârstă de 35 de ani, aflându-se într-un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Iaşi, ar fi încercat să sustragă din geanta unei femei în vârstă de 43 de ani, un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 lei. Cei doi poliţişti au recuperat prejudiciul şi l-au înapoiat persoanei vătămate, iar femeia bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, pentru audieri. Hoaţa mai are la „activ“ şi alte furturi.

De exemplu, în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, în timp ce călătorea cu mijloace de transport în comun, aceasta ar fi sustras trei portofele cu bani şi acte din genţile a trei persoane vătămate, cauzând un prejudiciu total în valoare de 1.200 lei. După ce a fost reţinutţ, femeia a fost prezentată judecătorilor care au decis arstarea ei pentru o perioadă de 30 de zile.

 

  

Comentarii