O pensionară a căzut în beci când ducea borcanul de murături

luni, 23 octombrie 2017, 17:30
1 MIN
 O pensionară a căzut în beci când ducea borcanul de murături

Mai multe persoane au ajuns în acest weekend la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sf. Spiridon“ după ce au căzut şi s-au rănit grav. 

O femeie de 68 de ani, din Răducăneni, a căzut în beci şi a fost adusă la spital policontuzionată, cu un traumatism cranio-facial, şi-a pierdut cunoştinţa, suferind şi o fractură de mandibulă, fiind internată în Secţia Clinică BMF II pentru tratament şi observaţii suplimentare. Un bărbat de 50 de ani, din Dumeşti, a fost adus de urgenţă la spital după ce a căzut de la cinci metri înălţime, suferind o contuzie de coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală, o fractură a femurului stâng, fiind internat la Ortopedie.
 
Un altul, un tânăr de 25 de ani din Floreşti – Vaslui, a căzut pe scări şi a suferit o contuzie toraco-abdominală şi o contuzie la mână, fiind trimis la domiciliu după tratament. Ultimul caz de acest fel tratat de medicii ieşeni a fost un bărbat de 49 de ani care a căzut accidental şi a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, o plagă frontală şi o fractură la nivelul humerusului care a desprins mai multe fragmente osoase. 

Comentarii