O româncă care locuia în condiţii mizere în Cipru a fost găsită moartă

vineri, 24 ianuarie 2014, 11:36
1 MIN
 O româncă care locuia în condiţii mizere în Cipru a fost găsită moartă

O femeie în vârstă de 40 de ani din România a fost descoperită moartă, joi dimineaţă, în apartamentul său, după ce fiul său în vârstă de cinci ani a fost văzut strigând după ajutor, a anunţat poliţia cipriotă, citată de site-ul cyprus-mail.com.

Potrivit raportului poliţiei, femeia a fost descoperită în apartamentul său din Larnaca. Decesul a fost înregistrat de un pompier, care a sosit faţa locului la ora locală 08.15.

Departamentul de pompieri a fost sesizat de vecinii femeii, care l-au auzit pe fiul acesteia strigând după ajutor pe hol. Informaţiile preliminare indică faptul că aceasta a murit din cauze naturale.

Femeia a trecut pe la Spitalul General din Larnaca la 14 ianuarie, când a fost diagnosticată cu un ulcer duodenal perforat. Conform raportului, ea a refuzat tratamentul ce i-a fost propus. De regulă, afecţiunea de care suferea este considerată o urgenţă ce necesită o intervenţie chirurgicală. Cei doi locuiau în condiţii improprii, într-un apartament ce semăna cu o groapă de gunoi, potrivit poliţiei. Din cauza mirosului, poliţiştii au fost nevoiţi să poarte măşti de protecţie la intrarea în apartament. Copilul a fost preluat de serviciile de asistenţă socială. Nu se cunosc detalii despre tatăl acestuia. (Agerpres)

Comentarii