O tânără a ajuns la spital plină de vânătăi: tentativă de viol şi sugrumare

Este cel mai grav caz ajuns în acest weekend la spital

luni, 22 mai 2017, 01:50
2 MIN
 O tânără a ajuns la spital plină de vânătăi: tentativă de viol şi sugrumare

Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon“ au tratat în ultimele zile mai multe cazuri de muşcături de căpuşe, dar şi diferite cazuri de agresiuni sau accidente. Elena V., de 35 de ani, din Iaşi, a fost muşcată de abdomen de o căpuşă şi s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind redirecţionată către Spitalul de Boli Infecţioase.

Andrei B., 22 de ani, s-a prezentat la urgenţe cu o simptomatologie specifică muşcăturii de căpuşă, fiind descoperită o astfel de muşcătură pe hemitoracele stâng, cu retenţie de corp străin, medicii oferindu-i tratament de specialitate. Un eveniment similar a fost în cazul unui bărbat de 78 de ani, din Aroneanu. Weekendul trecut au avut loc şi mai multe accidente, după cum raportează medicii urgentişti: Rodica O., o femeie de 64 de ani din Târgu Frumos, s-a prezentat cu un traumatism la cotul drept în urma unei muşcături de cal şi cu semne de sindrom de compartiment la nivelul braţului drept, unde a fost muşcată. Femeia a fost internată pentru tratament de specialitate la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă.

Un alt accident a avut loc în cazul unui bărbat de 38 de ani din Gorban, care a fost internat la Clinica Chirurgie II cu o plagă tăiată la nivelul piciorului drept cauzată de o motosapă. Sorin H, 27 de ani, din Vaslui, a fost adus policontuzionat, cu un traumatism cranio-cerebral, sângerări la nivelul urechii şi un hematom subdural după ce a căzut de la înălţime.
 
Un caz grav tratat de medici a fost al Irinei S, din Iaşi, 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă în urma unei agresiuni, policontuzionată, suferind de un traumatism cranio-cerebral, unul cranio-facial, atacatorul încercând să o violeze şi să o stranguleze. Cazul a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie, fiind informată şi Poliţia. 

Comentarii