Onofraş revine în Copou

vineri, 17 iunie 2016, 01:43
2 MIN
 Onofraş revine în Copou

Jucătorul crescut la Iaşi a abandonat cariera de fotbalist şi a fost numit director sportiv la CSMS. Ciucur a devenit cel mai bine plătit jucător al echipei. Colaborarea cu Viveiros s-a încheiat

Zi intensă ieri, încă de dimineaţă, la CSMS Iaşi, când s-au produs mai multe mutări, atât la nivelul conducerii cât şi al lotului de jucători.  La primul capitol a apărut numirea lui Marius Onofraş în funcţia de director sportiv. La 36 de ani, jucătorul format la Iaşi, care a mai jucat la FC Braşov, Unirea Urziceni, Steaua, Hazar Lankaran şi, în ultimii doi ani, Dacia Unirea Brăila, a decis să renunţe la cariera de fotbalist, acceptând oferta de a lucra la clubul ieşean. Informaţia a fost anunţată de preşedintele Florin Prunea, care a spus că Onofraş a semnat un contract pe un an. Fostul fotbalist nu a dat declaraţii, spunând că o va face după prezentarea lui, în cadru oficial.

În ce priveşte lotul de jucători, s-a oficializat colaborarea cu Alexandru Ciucur. Jucătorul de 26 de ani venit liber de contract după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu a semnat un contract pe doi ani, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lot. Ciucur va încasa o primă de instalare de 20 000 de euro, va avea o retribuţie lunară de 5 000 de euro în primul sezon şi 6 000 de euro pe lună din vara viitoare, prime de joc, facilităţi la cazare, plus un bonus consistent de obiectiv, care poate ajunge şi la 20 000 de euro la finele sezonului 2016-2017. În plus, Ciucur poate pleca imediat ce o altă echipă plăteşte Iaşului 150 000 de euro.

Şi la capitolul plecări a apărut o mutare. Anticipată de mai mult timp de “Ziarul de Iaşi”, despărţirea de portughezul Nuno Viveiros a fost oficializată. Alte mutări la nivelul lotului vor fi făcute după sosirea antrenorului principal Nicolo Napoli, care a lipsit şi ieri din Copou. Despre italian s-a spus că va veni aseară în Iaşi, iar astăzi se va integra în programul echipei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii