“Pe viaţă şi pe moarte”

joi, 23 aprilie 2015, 01:43
2 MIN
 “Pe viaţă şi pe moarte”

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, spune că meciul de sâmbătă, de la Botoşani, va fi aspru

 
 
Noul derby fotbalistic al Moldovei, FC Botoşani – CSMS Iaşi, a început să fiarbă, confruntarea de peste două zile stârnind orgoliile oficialilor celor două grupări. După ce preşedintele gazdelor, Cornel Şfaiţer, a anunţat că echipa sa îşi propune să demonstreze că e cea mai bună din Moldova, conducătorul botoşănenilor fiind optimist că echipa sa se va impune sâmbătă, şeful executivului CSMS, Florin Prunea a replicat: “Ceea ce au făcut cei de la Botoşani e de admirat. Sunt oameni de toată isprava, formează un grup unit, iar rezultatele pe care le-au obţinut nu sunt surprinzătoare. Noi, însă, avem în continuare nevoie mare de puncte, pentru a ne salva de la retrogradare. Avem 34 de puncte, trebuie să nu pierdem la Botoşani. Sunt încrezător că echipa va face un meci bun şi se va întoarce neînvinsă de la Botoşani”.
Ca şi Şfaiţer, Prunea a ţinut să risipească suspiciunile legate de faptul că meciul va fi unul cu “final aşteptat”. “Faptul că între cele două cluburi şi între multe dintre persoanele care lucrează la ele există un respect reciproc este un lucru de neconstestat. De aici la alte prostii e drum lung. Şi în Liga a II-a s-a vorbit despre faptul că Botoşani ne va ajuta să promovăm şi aduceţi-vă aminte ce meciuri au fost, şi înaintea meciului din tur s-a vorbit la fel şi am făcut egal. Sâmbătă va fi iarăşi un meci pe viaţă şi pe moarte!” a spus conducătorul CSMS.

Ieri după amiază, echipa ieşeană s-a antrenat sub comanda antrenorului principal, Nicolo Napoli, care a revenit în Copou după ce a fost plecat, începând de vinerea trecută, în Italia. Deplasarea delegaţiei ieşene spre Botoşani se va face mâine.

Comentarii