Postul de director medical de la Infecţioase, scos la concurs

joi, 08 septembrie 2016, 01:52
1 MIN
 Postul de director medical de la Infecţioase, scos la concurs

Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi scoate la concurs postul de director medical. Postul este ocupat în prezent în regim interimar de dr. Mihnea Hurmuzache, care a fost numit prin dispoziţie a Consiliului Judeţean în luna aprilie.  

Numirea lui Hurmuzache pe postul de director medical a venit imediat după ce managerul acuzat de fapte de corupţie, Carmen Dorobăţ, a revenit la conducerea spitalului. Potrivit anunţului de concurs, acesta se va desfăşura la sediul spitalului pe 21 septembrie, începând cu ora 12.00. Dosarele de înscriere pentru postul de director medical al Spitalului de Boli Infecţioase se pot depune până pe 12 septembrie, la ora 12.

Dosarele se pot depune zilnic la Biroul R.U.N.O.S. al unităţii medicale, în intervalul 08.30-15.30. Persoanele care intenţionează să se înscrie pentru ocuparea postului trebuie să aibă domiciliul stabil în România, trebuie să nu fie condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală, trebuie să fie apţi din punct de vedere fizic şi să nu aibă împlinită vârsta de pensionare. Până în prezent, pentru postul scos la concurs şi-a anunţat candidatura dr. Mihnea Hurmuzache, medic infecţionist, care a asigurat şi funcţia de manager al spitalului, şi cea de director medical de mai multe ori. „Postul a fost scos la concurs după o perioadă în care l-am ocupat în regim interimar. În perioada următoare, mă voi pregăti pentru susţinerea celor două examene”, a declarat dr. Mihnea Hurmuzache.

Comentarii