Preşedinte de CJ: Ne e teamă că se doreşte desfiinţarea judeţelor

sâmbătă, 13 iulie 2013, 01:50
1 MIN
 Preşedinte de CJ: Ne e teamă că se doreşte desfiinţarea judeţelor

 

Şeful CJ Covasna, Tamas Sandor, i-a spus lui Liviu Dragnea, la Balvanyos, că există temerea că se doreşte desfiinţarea judeţelor pe furiş.
Tamas Sandor, care este şi liderul judeţean al UDMR, i-a salutat în trei limbi, respectiv română, maghiară şi germană, pe cei prezenţi la dezbaterea privind procesul de regionalizare organizată la Băile Balvanyos. În deschiderea dezbaterii, Tamas Sandor a prezentat pe scurt Băile Balvanyos, arătând că diferenţa între denumirea maghiară şi cea română a localităţii este doar de "accent", dar care este important.
În ceea ce priveşte ţinutul Secuiesc, Tamas a spus că este un loc unde "şi ursul se simte acasă" şi unde trăiesc oameni gospodari şi sinceri. "Vrem o descentralizare reală şi conform nevoilor oamenilor. Însă, din nefericire, asistăm la o recentralizare. Ne este teamă că pe furiş se doreşte desfiinţarea judeţelor", a spus preşedintele CJ Covasna, în timp ce pe proiectorul amplasat în sală şi pe care se derulau imagini cu frumuseţile naturale a apărut o vulpe.
Pe traseul spre Băile Balvanyos, vicepremierul Liviu Dragnea a fost întâmpinat de steaguri secuieşti arborate de locuitorii din patru comune din judeţul Covasna.
 

 

Comentarii