Prima după amiază liberă

vineri, 20 ianuarie 2017, 02:43
3 MIN
 Prima după amiază liberă

 Antrenorul Eugen Neagoe s-a arătat mulţumit de evoluţia fotbaliştilor de la CSM Politehnica în meciul cu Jagiellonia

 
 
 CSM Politehnica Iaşi a savurat ieri succesul obţinut cu 1-0 (0-0) în meciul amical disputat miercuri, în Antalya, în compania liderului primului eşalon din Polonia, Jagiellonia Bialystok. Fotbaliştii ieşeni, care au avut dimineaţă un antrenament şi o şedinţă de refacere, au primit liber în cursul după amiezii, când s-au relaxat la hotel şi la un mall din apropierea locului de cantonament. “Se simţea o stare de oboseală, programul va fi încărcat la sfârşitul săptămânii, aşa că am decis, pentru prima dată de la sosirea în Turcia, să le dăm băieţilor o jumătate de zi liberă” şi-a motivat decizia antrenorul principal al echipei, Eugen Neagoe.
Atmosfera este foarte bună, rezultatul obţinut cu puternica echipă poloneză întărind moralul delegaţiei ieşene. “Am lucrat foarte bine până acum, iar acest lucru începe să se simtă. Cu Jagiellonia, o echipă extrem de puternică, solidă, care are în componenţă mai mulţi internaţionali din diferite ţări, am jucat foarte bine. Deşi echipa era obosită după antrenamentul de dimineaţă, am avut atitudine, am pasat foarte bine, ne-am creat mai multe ocazii, am marcat dintr-un penalty clar şi am câştigat. Ne-a avantajat mult faptul că terenul, aflat lângă hotelul unde stau polonezii, a fost impecabil, lucru ce ne-a făcut să ne putem desfăşura jocul de pase pe care am pus accent” a spus tehnicianul, care a adăugat: “Am mers pe modulul 4-4-1-1, care ne-a adus rezultate pe finalul anului trecut. Nu înseamnă însă că sistemul este bătut în cuie. Toată lumea m-a mulţumit. Jucătorii nou-veniţi, Panţîru şi Răuţă, s-au integrat bine în echipă, tinerii Ştefănescu, Moldovan şi Danale au jucat şi ei bine”.
Şi din punct de vedere al sănătăţii lotului veştile sunt bune. “La antrenamentul de marţi seară, la o alunecare, Mitic şi-a prins puţin piciorul sub el. L-a durut puţin tendonul, de aceea nu a intrat în testul cu polonezii. Joi a făcut o alergare uşoară, nu cred că e nimic grav. A fost singura problemă de până acum, însă eu cred că este minoră. Pe Boiciuc şi Axinte nu i-am folosit” a spus Neagoe, care are însă şi un of: “Din păcate, transferurile aşteptate nu s-au concretizat până acum. Aşteptăm în continuare trei jucători, pentru a fi mai puternici. Acum, avem concurenţă în poartă, ambii portari apărând foarte bine, pe posturile de fundaşi laterali, stăm bine şi pe benzi. Avem soluţii bune şi în rest, însă ne mai trebuie un mijlocaş central, un atacant şi un stoper pentru a putea fi acoperiţi în totalitate”.
Astăzi, CSM are programate două antrenamente, iar mâine o şedinţă de pregătire – dimineaţă şi un meci de verificare, după amiază, de la ora 16:00, cu bulgarii de la Vereia Stara Zagora. 

    

Comentarii