Prima problemă la CSM Poli: evitarea retrogradării

vineri, 21 aprilie 2017, 01:43
2 MIN
 Prima problemă la CSM Poli: evitarea retrogradării

 Preşedintele Florin Prunea spune că aceasta se poate rezolva la meciul de luni, cu ASA. Antrenorul Eugen Neagoe are la dispoziţie tot lotul de jucători, însă antrenamentele se derulează cu dificultate din cauza vremii

 
 
Deşi se află pe primul loc al play-out-ului Ligii I de fotbal, CSM Politehnica Iaşi nu consideră ecuaţia retrogradării încheiată. Oficialii ieşeni spun că emoţiile vor fi risipite doar dacă echipa va câştiga partida de luni, cu ASA Târgu Mureş, din ultima etapă a turului fazei a doua a campionatului, grupa valorică doi. “Mergem bine, avem cinci victorii şi două remize în ultimele şapte partide. Trebuie să ne menţinem în continuare pe linia bună a rezultatelor obţinute în ultima perioadă. E nevoie să rezolvăm acum evitarea retrogradării. Pentru asta, trebuie să trecem de ASA. Dacă batem luni, cred că nu vom mai avea emoţii, vom putea juca mai liniştit în returul din play-out. ” a declarat preşedintele executiv al CSM Poli, Florin Prunea.
Echipa ieşeană are acum un avans de 13 puncte faţă de Pandurii, echipă clasată pe locul VI în play-out, poziţie care duce la barajul de menţinere/promovare în eşalonul de elită, acelaşi număr de puncte ca gorjenii având şi Concordia Chiajna, care se află pe VII, loc retrogradant.
Antrenorul Eugen Neagoe este îngrijorat de faptul că starea terenurilor afectează programul de pregătire al disputei cu mureşenii: “După meciul de la Voluntari, băieţii au avut o refacere marţi, iar joi dimineaţă am reluat pregătirile. Din păcate, nu ne-am putut antrena pe iarbă, din cauza precipitaţiilor căzute. Am lucrat la sală şi pe terenul sintetic. Sper ca vremea să-şi revină şi să ne putem pregăti pe gazon. Foarte important este şi ca terenul să fie bun la ora meciului”.
Tehnicianul are însă şi motive de bucurie, tot lotul de jucători fiind apt pentru disputa din prima zi a săptămânii viitoare, care va începe la ora 18:00. “Mihalache şi Böle au avut câteva contuzii importante după meciul de la Voluntari. Joi, însă, nu au avut probleme şi s-au putut pregăti normal. Şi Alex Ciucur, care a lipsit în ultimele meciuri din cauza unei accidentări, şi-a revenit. A lucrat normal, este apt de joc pentru disputa cu ASA” a spus Neagoe.
 
 

    

Comentarii