Prinţul George şi Harper Beckham, copiii vedetă preferaţi de britanici

marți, 28 octombrie 2014, 19:33
1 MIN
 Prinţul George şi Harper Beckham, copiii vedetă preferaţi de britanici

Prinţul George şi Harper Beckham s-au clasat pe primele locuri în topul copiiilor vedetă preferaţi în Marea Britanie şi au fost aleşi pentru a face parte dintr-o familie ideală, potrivit unui sondaj realizat online, notează marţi ABC.

Bebeluşul regal şi cea mai mică din familia Beckham au fost aleşi cu 32% şi respectiv 18% din voturi.

În ce-i priveşte pe cei aleşi în rolul de taţi ai familiei perfecte, preferinţele s-au îndreptat spre David Beckham şi actorul Colin Firth cu 20% din voturi, în timp ce pentru rolul mamei a fost aleasă Holly Willoughby, o prezentatoare de televiziune şi fostă top model care a născut recent al treilea său copil, urmată tot de prezentatoarea Davina McCall.

Nu este prima oară când micul prinţ George, care a împlinit un an în iulie şi care va avea un frăţior sau o surioară în primăvara viitoare, se află în topul preferinţelor britanicilor. Primul născut al Ducilor de Cambridge a fost ales cel mai influent bebeluş din zilele noastre pe pagina de web My1stYears.com.

După ce a împlinit un anişor, micul George a ocupat primul loc în clasamentul bebeluşilor cu cel mai frumos păr pe site-ul Hairtrade.com, devansând-o pe Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé şi Jay Z, și pe North West, fiica lui Kim Kardashian şi Kanye West. (Agerpres)

Comentarii