Probleme de lot la CSMS

joi, 21 aprilie 2016, 01:43
2 MIN
 Probleme de lot la CSMS

   

 
Enescu este suspendat pentru meciul de la Cluj, prezenţele lui Böle şi V. Gheorghe fiind incerte pentru jocul care se dispută duminică de la ora 18:00 . Partida cu Petrolul din Copou se va juca în sâmbăta Paştelui

 

 
CSMS Iaşi pregăteşte meciul cu echipa clujeană CFR din etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I de fotbal, care se va disputa duminică, de la ora 18:00 pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” de pe Dealul Gruia. Antrenorul Nicolo Napoli are probleme de efectiv înaintea disputei cu ardelenii. Eliminat în partida de luni, cu ACS Poli Timişoara, Andrei Enescu este suspendat. În plus, prezenţele lui Lukacs Böle şi Vasile Gheorghe sunt incerte, ambii având probleme de natură medicală. Maghiarul s-a accidentat în timpul confruntării cu bănăţenii, fiind schimbat la pauză, în timp ce Gheorghe a lipsit la ultimele două meciuri oficiale, după ce a suferit o leziune fibrilară în timpul încălzirii dinaintea confruntării cu FC Botoşani, din etapa a VI-a a play-out-ului. Informaţiile au fost confirmate de preşedintele CSMS, Florin Prunea: “Avem probleme înaintea jocului cu CFR. În afara lui Enescu, care e suspendat, nu ştim dacă vom putea conta pe Böle şi Vasile Gheorghe. Despre Böle, care a acuzat dureri cu Timişoara, vom afla mai multe joi. Vasile a reluat antrenamentele după accidentarea de la Botoşani. Vedem însă dacă va putea ajunge la nivelul aşteptat”.

CSMS va pleca spre Cluj vineri, cu autocarul, după un antrenament care se va derula în Copou, în cursul dimineţii. Ultima şedinţă de pregătire dinaintea partidei va fi efectuat în oraşul ardelean, iar revenirea acasă se va face imediat după meci. Altfel, Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul etapei a IX-a a play-out-ului. În runda amintită, CSMS va juca sâmbăta viitoare, de la ora 17:00, cu Petrolul Ploieşti. 

Comentarii