Program de vară la Biblioteca Judeţeană

sâmbătă, 01 iulie 2017, 01:50
1 MIN
 Program de vară la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ trece la programul de vară, astfel intervalul orar la care ieşenii vor putea împrumuta cărţi s-a modificat. 

Prin urmare, în perioada 1 iulie – 3 septembrie, Biblioteca Judeţeană va fi deschisă de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 17.00, urmând să fie închisă sâmbăta şi duminica, dar şi de sărbătorile legale. Programul este valabil atât pentru sediul central, aflat pe bulevardul Ştefan cel Mare, respectiv pentru Biroul Împrumut pentru Adulţi, Biroul Împrumut pentru Copii, Serviciul Săli de Lectură şi Depozit, Compartimentul American Corner, cât şi pentru cele şase filiale.

Astfel, ieşenii vor putea să împrumute cărţi pe perioada verii şi la Filiala „Vasile Alecsandri“, de pe strada Petre Ţuţea, de la Filiala „Mihail Sadoveanu“ de pe bulevardul Alexandru cel Bun, de la Filiala „Garabet Ibrăileanu“ aflată pe şoseaua Păcurari, dar şi de la Filiala „Ionel Teodoreanu“ de pe strada Emil Alexandrescu, de la Filiala Ateneu sau de la Filiala „Ion Creangă“ de la Casa Sindicatelor.

 

  

Comentarii