PROVOCARE Cine participă, alături de preferatul primarului, la concursul de director pentru Ateneu?

sâmbătă, 19 noiembrie 2016, 02:59
2 MIN
 PROVOCARE Cine participă, alături de preferatul primarului, la concursul de director pentru Ateneu?

Deoarece, în prezent, pe postul de conducere al Ateneului Tătăraşi se află un director interimar, Primăria a decis să organizeze concurs de proiecte de management pentru Ateneu.  

În prezent, director interimar este Andrei Apreotesei, încă de la începutul anului, când fostul director, liberalul Liviu Brătescu, şi-a dat demisia. Cei care doresc să ocupe fotoliul de manager trebuie să-şi depună dosarul până pe 8 decembrie, apoi să aştepte evaluarea lor. Evaluarea va avea loc în două etape: prima va fi analiza dosarelor, iar a doua va consta în interviu, la care vor participa doar candidaţii care au obţinut nota minim 7 în prima etapă. Cel care va câştiga postul va afla rezultatele după data de 20 decembrie. Din comisie va face parte un reprezentant al autorităţii şi doi reprezentanţi ai instituţiei.

Realizările cu care fostul solist de la Operă Andrei Apreotesei se poate prezenta la concurs nu sunt ieşite din comun: faptul că instituţia a reuşit să obţină finanţare pentru renovarea sălii de spectacole, dar şi că s-au schimbat scaunele şi mocheta. Totodată, pe lângă sala mare, ieşenii mai au încă două spaţii în care pot merge la spectacole pe perioada verii: grădina de vară şi acoperişul Ateneului. Actualul director interimar spune că încă nu ştie dacă va participa la concursul organizat de Primărie, dar a declarat recent că mai are o sumedenie de proiecte pe care doreşte să le pună în practică aici, printre care se numără  grădina verticală cu muşchi şi licheni, reamenajarea spaţiului de la intrarea în instituţie, amenajarea unor panouri fotovoltaice pe acoperişul curbat, dar şi alte proiecte interesante. 

Comentarii