Răducioiu, printre cele mai nereuşite transferuri făcute de AC Milan

vineri, 14 aprilie 2017, 11:00
1 MIN
 Răducioiu, printre cele mai nereuşite transferuri făcute de AC Milan

Fostul atacant Florin Răducioiu este considerat unul dintre transferurile nereuşite făcute de echipa AC Milan în cei 31 de ani de ani în care la conducerea clubului s-a aflat Silvio Berlusconi, a scris, joi, jurnalistul Alfredo Pedulla pe site-ul său.

"După ce a jucat la AC Bari, Hellas Verona şi Brescia, pentru Răducioiu a venit şansa cea mare la Milan. Din păcate, acomodarea sa la marele Milan nu s-a întâmplat şi după un an a fost cedat", a scris Alfredo Pedulla. Pe lista jurnalistului italian cu fotbalişti care nu au confirmat la Milan în era Berlusconi se mai află argentinienii Claudio Borghi şi Fernando Redondo, olandezii Michael Reiziger, Winston Bogarde, Patrick Kluivert şi Edgar Davids, spaniolii Jose Mari, Javi Moreno şi Fernando Torres, portughezul Paulo Futre, turcul Umit Davala, brazilienii Rivaldo, Ricardo Oliveira şi Marcio Amoroso, francezii Vikash Dhorasoo, Christophe Dugarry şi Yoann Gourcouff, italienii Christian Vieri şi Gianluigi Lentini şi germanul Christian Ziege.

Clubul AC Milan a fost cedat, joi, unor investitori chinezi în frunte cu omul de afaceri Li Yonghong. După 31 de ani, omul de afaceri şi fostul premier italian Silvio Berlusconi renunţă la conducerea unuia dintre cele mai de succes cluburi din Italia. Berlusconi conducea AC Milan din 1986, în acest timp echipa având opt titluri de campioană naţională în palmares şi cinci trofee ale Cupei Campionilor Europeni/Ligii Campionilor. Primul succes din CCA, în perioada Berlusconi, a fost obţinut după o finală cu Steaua, câştigată cu 4-0, în 1989. Ultimul titlu din Serie A deţinut de AC Milan datează din 2011, anul trecut echipa încheind pe locul opt.

    

 

Comentarii