Recital de pian şi Salonul Internaţional de Artă Fotografică, la BCU Iaşi

marți, 12 aprilie 2016, 19:28
1 MIN
 Recital de pian şi Salonul Internaţional de Artă Fotografică, la BCU Iaşi

Săptămâna aceasta, ieşenii sunt aşteptaţi la patru evenimente deosebite care vor avea loc la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu“ Iaşi. Este vorba de un recital de pian şi de vernisajul expoziţiei de fotografie cu lucrările premiate în cadrul celei de-a XIX-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică al României plus încă alte două expoziţii de artă plastică. Recitalul are loc astăzi, 12 aprilie, de la ora 19, în Aula BCU Iaşi. 

Evenimentul „Capodopere pianistice“ este organizat de Filarmonica de Stat „Moldova“ Iaşi şi este susţinut de pianistul Răzvan Dragnea. În program sunt cuprinşi: L. van Beethoven cu Marea Sonată în si bemol major, op.106, „Hammerklavier“; Bach-Busoni cu „Chaconne“ şi F. Liszt cu „Mephisto Valse“. Biletul costă în jur de 22 de lei şi poate fi achiziţionat de la casa de bilete a Filarmonicii sau în seara concertului, din holul BCU Iaşi. 

Cel de-al doilea eveniment va avea loc poimâine, 14 aprilie, începând cu ora 18, la Galeriile Fundaţiei Regale – Cupolă, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie cu lucrările premiate în cadrul celei de-a XIX-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică al României. Expoziţia va putea fi admirată în perioada 14 aprilie – 14 mai. 

Asociaţia iArt îi invită pe iubitorii de artă la cea de-a III-a ediţie a expoziţiei de arte plastice „Misterele Primăverii“, ce se desfăşoară în cadrul Galeriilor Fundaţie Regale – Parter. Expoziţia poate fi vizitată până pe 22 aprilie. 

La etajul al III-lea al Galeriilor Fundaţiei Regale – Cupolă, are loc până vineri expoziţia „#fărătitlu“, cu lucrări semnate de Luminiţa Lupuca, Oana Gheorghiu şi Anca Răuţă. 

 

Comentarii